Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Model UE43BU8002K - nagrywanie z EPG; PVR; timeshift

(Temat utworzony: 06-11-2022 10:45 AM)
6349 Wyświetlenia
Piotr_P
First Poster
Opcje

Witam,

Czy telewizor UE43BU8002K obsługuje nagrywanie z EPG; PVR; timeshift ?

Gdzie można znaleźć informacje który model TV ma takie funkcje ?

Dziękuję za informację ?

0 Like
Przejdź do rozwiązania
61 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@iwcio  Dzień dobry 

ten TV nie posiada takiej funkcjonalności.

iwcio
First Poster
Opcje
Trudno Dziękuję za odpowiedź
0 Like
Members_UflJ02F
First Poster
Opcje

Witam niestety to okresie gwarancji mój tv sam się zutylizował, już byłem bliski zakupowi nowego 55" gdy zobaczyłem brak funkcji nagrywania . Jest to dla mnie bardzo ważna funkcja bo praktycznie z niej korzystam codziennie. Po sprawdzeniu na stronie media z całej gamy tv tylko dwa posiadają ta funkcje , jeden za blisko 50k a drugi to jakiś stary model. Macie jakieś doświadczenie czemu tak jest ?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Butchertkd
First Poster
Opcje

I dlatego dziś zamiast s90c kupiłem lg c3. Ich wybór - niech więcej opcji kastrują.

0 Like
Arcioch
Apprentice
Opcje
W końcu przez kontakty w sklepach Samsunga udało mi się ustalić dlaczego to jaśnie panujący Samsung postanowił odciąć pvr na naszym rynku.
Korzystanie z pvr wiąże się z uiszczaniem opłat licencyjnych, ktoś w Samsungu spojrzał na Excela i uznał, że nie warto aktywować tej opcji na naszym rynku, gdyż nie jest ona wykorzystywana przez użytkowników na tyle,żeby usprawiedliwić koszty jej licencjonowania.
Także widać, na czym Samsung potrafi sobie przyoszczędzić...
Smutne.
0 Like
pilus40
Pioneer
Opcje

Czy ktoś się orientuje, czy w TV QN91B istnieje możliwość nagrywania programów na dysku poprzez USB?

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@pilus40  Na  forum były już tematy związane z nagrywaniem dla modeli z 2022 i 2023 że nie posiadają.

nagrywanie z EPG; PVR; timeshift

https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/model-ue43bu8002k-nagrywanie-z-epg-pvr-timeshift/m-p/...

Lukas214
Explorer
Opcje
Witam, 

Jak włączyć nagrywanie na pendrive. 

Obecnie, podłączyłem pendrive do tv i niestety nie ma funkcji nagrywaj na programie tv. 

Jak to ustawić?
Jakie są minimalne wymagania do pendrive, 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje