Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

JBL 500+ tv UE6650

(Temat utworzony: 14-01-2023 10:06 AM)
1038 Wyświetlenia
Members_IQlLxM
First Poster
Opcje

Jak podłączyć te dwa urządzenia by uzyskać jak najlepszy efekt?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie każdy dekoder w 100% współpracują z TV nie jest to zależne jaki mamy model TV.

0 Like
Asterix1
Apprentice
Opcje

dekoder pracował , chodzi mi tylko o fakt ze będą podłaczone dwa urządzenie przez hdmi .

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Czy chodzi Ci o że jak dekoder będzie w standby to będzie się automatycznie włączał po wybraniu źródła HDMI w TV? 

0 Like
Asterix1
Apprentice
Opcje

chodzi oto zeby wraz z właczeniem tv załączał sie dekoder i subwoofer  z automatu dekoder wiem ze sie właczał ale nie wiem jak to bd wyglądac jak beda dwa urządzenia , bo własnie kupiłem tego jbl bar 500 :face-with-tears-of-joy: 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Asterix1  Teoretycznie powinny się włączać oba urządzenia o ile da się dodać soundbar do uniwersalnego pilota w TV.

0 Like
Asterix1
Apprentice
Opcje

dobre pytanie ale ogólnie z podłączenie soundbar nie powinno byc jakis problemów jezeli tv jest samsung a soundbar JBL ?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Asterix1  Jest tylko JBL ale model BAR 500 jest niedostępny bynajmniej na moim modelu 43Q60RAT. 

0 Like
Asterix1
Apprentice
Opcje

własnie tego kupiłem zobaczymy czy bd to działać 

0 Like
Asterix1
Apprentice
Opcje

jak sprawdzic czy ten model jest dostepny na moim TV ? 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Asterix1 Wchodzisz w konfigurację pilota wybierasz uruchom->kino domowe w pole wyszukaj marki wpisujesz JBL później wybierasz HDMI. Marz później test zasilania i kilka razy wybierasz Nie aż pojawi się możliwość wpisania BAR 500.

0 Like