01-08-2017 09:41 PM
Witam,
Czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego to akurat w moim TV brak jest Ipla TV. Odwiedziłem sklepy RTV sprawdziłem cztery takie same telewizory, w których ta aplikacja jest dostępna!?. Więc gdy dzisiaj konsultant z Samsung powiedział mi, że aplikacja jest wycofana ze względu na nie stabilną prace to trochę się zdziwiłem, że akurat trafiło na mój egzemplarz?! A czy nie powinno być jej widać także na innych telewizorach tej samej serii.
08-08-2017 04:53 PM
08-10-2017 01:33 PM
Witam
Podobny problem występuje w 55MU6172.
Dodatkowo player (TVN) zawiesza się na reklamach, tzn nic nie obejrzysz jeżeli pierwsza jest reklama, jeżeli najpierw trafisz na materiał to jest ok, dopóki nie ma przerwy na reklamę.
Pozdrawiam
09-10-2017 04:42 PM
Hej f5500
Czy możesz podać więcej szczegółów dotyczących aplikacji Player (TVN), to znaczy jaką masz wersję jej w Smart Hub? Jaka jest wersja oprogramowania w TV? Czy już kontaktowałeś się ze wsparciem aplikacji poprzez https://pomoc.player.pl/kontakt ?
09-10-2017 09:26 PM
Witam
Obecnie mam 1144, jak kupiłem tv było chyba 1130, przez internet zaaktualizował sie do 1132, oprogramowanie smart huba nie wiem jak odczytać, z działem pomocy sie nie kontaktowałem.
Internet mam 100Mb/s na światłowodzie.
Ww internecie znalazłem kilka informacji o problemach w tych modelach z ipla i playerem.
Może wiesz kiedy IPLA pojawi się w tych modelach (mam wykupiony pakiet).
Mam drugi tv 39f5500. W tym odbiorniku nie ma problemu z PLAYEREM ani IPLĄ.
pozdrawiam
10-10-2017 04:28 PM
Hej
Podałeś wersję oprogramowania TV, a nie wersję aplikacji. Model 39f5500 jest starszy od MU6102 i posiada inny system operacyjny, więc aplikacje będą się różnić. W tej kwestii zalecałbym zdecydowanie kontakt z właścicielem aplikacji, gdyż ewidentnie ta wersja ma problem z udostępnieniem treści i to już wykracza poza oprogramowanie TV.
Co do pojawienia się aplikiacji Ipla to nie ma jeszcze żadnych informacji. Na chwilę obecną zostaje korzystać z niej poprzez smartfon i przekazywanie ekranu na TV (Screen Mirroring).