Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution Solved

Easy connection to screen

(Topic created on: 13-07-2021 07:08 PM)
46594 Views
Plachon
Pioneer
Options

Od kilku dni jestem posiadaczem QN91A. Wertując instrukcję znalazłem porady jak można połączyć się z komputera Windows z wykorzystaniem TV. Jedną z metod jest wykorzystanie programu "Easy connection to screen". Niestety podany w instrukcji link do pobrania smsng.co/PConTV nie działa. W telewizorze jest podany inny link smsng.co/easy ale też nie działa. Czy ktoś w społeczności używał ten program, czy warto? Jeśli tak, to skąd go można pobrać skutecznie?

0 Likes
Go to solution
83 REPLIES 83
JP_
Journeyman
Options

Laptop nie pojawia się na telewizorze w sekcji "Twoje urządzenia" pod Windows PC.

0 Likes
Kylosan
First Poster
Options

Działa, ale i tak jestem zawiedziony :face-with-tears-of-joy: mam szybkie łącze, komputer też nawet mocny i mimo, że opóźnienie na ekranie tv jest akceptowalne, to rozdzielczość obrazu jest przekazywana z komputera taka jaka jest na monitorze, a na tv jest to rozciągnięte i nie ma w ustawieniach programu żadnej opcji żeby to zmienić. Obraz puszczony przez steam jest dużo ładniejszy, choć nie ma tej płynności. Wciąż najlepszym rozwiązaniem jest podłączenie pc przez kabel...

0 Likes
JP_
Journeyman
Options

Przelogowanie konta samsung na telewizorze i włącz wyłącz pomogło

0 Likes
Plachon
Pioneer
Options
Nareszcie działa. Trochę musieliśmy czekać, ale jest 😀
0 Likes
Maurer_F
First Poster
Options

strona się nie otwiera tylko od razu pobiera plik instalacyjny, sprawdź pobrane pliki.

0 Likes
Matmaru
First Poster
Options

Dzień dobry,

Mam problem z zalogowaniem się do konta SAMSUNG w aplikacji Easy Connection to Screen. Przy próbie zalogowania wyskakuje komunikat "Ta przeglądarka lub aplikacja może nie być bezpieczna". Jak rozwiązać ten problem? 

Matmaru_1-1658417260716.png

Pozdrawiam

0 Likes
W99
Samsung Members Star ★★
Options
Witam,
Tak jak jest napisane na screenie, proszę użyć innej przeglądarki
Matmaru
First Poster
Options

To okno wyskakuje automatycznie przy logowaniu w aplikacji i nie ma możliwości otworzenia tego w jakiejkolwiek przeglądarce 

0 Likes
W99
Samsung Members Star ★★
Options
A przeinstalowywał Pan aplikację?
Members_JJDquzN
First Poster
Options

Dlaczego nie ma wersji "Easy connection to screen" w języku polskim?

0 Likes