Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Easy connection to screen

(Temat utworzony: 13-07-2021 07:08 PM)
46326 Wyświetlenia
Plachon
Pioneer
Opcje

Od kilku dni jestem posiadaczem QN91A. Wertując instrukcję znalazłem porady jak można połączyć się z komputera Windows z wykorzystaniem TV. Jedną z metod jest wykorzystanie programu "Easy connection to screen". Niestety podany w instrukcji link do pobrania smsng.co/PConTV nie działa. W telewizorze jest podany inny link smsng.co/easy ale też nie działa. Czy ktoś w społeczności używał ten program, czy warto? Jeśli tak, to skąd go można pobrać skutecznie?

0 Like
Przejdź do rozwiązania
83 Odpowiedzi
MatiJ
Expert
Opcje

@Noski99

Easy Connect nie oferuje żadnych opcji dotyczących zmiany rozdzielczości, ani niczego innego.

SRD1979
Journeyman
Opcje
Jakiego łącza? I jaka "kwestia"? Ja się łącze z PC za pomocą aplikacji - zdalnie.
0 Like
R2D2_22
First Poster
Opcje

Zauważyłem, że w niektórych grach (CS, WOT) nie działają klawisze WSAD i inne (nie wszystkie, cześć działa prawidłowo np. Shift) co ciekawe w czasie grania czat bitewny działa prawidłowo, czyli prawidłowo wpisuje wszystkie litery wsad też.  Grając w Minecraft'a klawisze WSAD działają prawidłowo.

0 Like
MatiJ
Expert
Opcje

@R2D2_22 Wiesz, takie są uroki korzystania z funkcji zdalnego pulpitu. Używam VNC na Linuxie, łącząc się z Windowsa. Gdy wpisuje polskie znaki z użyciem prawego klawisza ALT, ten gryzie się ze skrótami klawiszowymi Firefoxa na tej zdalnej maszynie. Support Mozilli też nie wie, o co biega :)

Top tags