Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution Solved

Easy connection to screen

(Topic created on: 11-02-2022 01:27 PM)
26775 Views
Plachon
Pioneer
Options

Od kilku dni jestem posiadaczem QN91A. Wertując instrukcję znalazłem porady jak można połączyć się z komputera Windows z wykorzystaniem TV. Jedną z metod jest wykorzystanie programu "Easy connection to screen". Niestety podany w instrukcji link do pobrania smsng.co/PConTV nie działa. W telewizorze jest podany inny link smsng.co/easy ale też nie działa. Czy ktoś w społeczności używał ten program, czy warto? Jeśli tak, to skąd go można pobrać skutecznie?

0 Likes
83 REPLIES 83
JP_
Journeyman
Options

również zgłosiłem przez link

pawmaks760
Apprentice
Options

Aplikacje dało się zainstalować, ale jak otwieram to aplikacja po sekundzie się zamyka i uruchamiałem ją tak wiele razy i to samo było. Czekam na pomoc.

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options

Podobno też na Windows wersji angielskiej też nie działa.🤔

Plachon
Pioneer
Options
Ja sobie poradzilem przez apke Steam do rzucania obrazu z kompa na tv
Solution
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Options

Samsung w końcu udostępnił nową i poprawioną wersję aplikacji Easy Connection to Screen o numerze 3.5.3. Po instalacji tej wersji nie ma już problemu z uruchomieniem aplikacji.

easy connection.png

Aplikację można pobrać korzystając z poniższych adresów
smsng.co/easy
smsng.co/PConTV

https://downloadcenter.samsung.com/content/SW/202202/20220207143009408/Easy_Connection_to_Screen-3.5...

JP_
Journeyman
Options

Oba linki do aplikacji nie działają

0 Likes
OleksiiA
Moderator
Moderator
Options

@JP_, u mnie działa drugi, od razu zaczyna się pobieranie. Sprawdź na innej przeglądarce, lub na swojej domyślnej, czy nie masz zablokowanej opcji wyskakujących okien.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Options
JP_
Journeyman
Options

DZIĘKI!

0 Likes
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Options

W pierwszym linku obcięło ostatnią literkę i dlatego nie dział. Teraz powinno być już ok. Dodałem także link od @vdsl2 jako trzeci.