Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Easy connection to screen

(Temat utworzony: 13-07-2021 07:08 PM)
45778 Wyświetlenia
Plachon
Pioneer
Opcje

Od kilku dni jestem posiadaczem QN91A. Wertując instrukcję znalazłem porady jak można połączyć się z komputera Windows z wykorzystaniem TV. Jedną z metod jest wykorzystanie programu "Easy connection to screen". Niestety podany w instrukcji link do pobrania smsng.co/PConTV nie działa. W telewizorze jest podany inny link smsng.co/easy ale też nie działa. Czy ktoś w społeczności używał ten program, czy warto? Jeśli tak, to skąd go można pobrać skutecznie?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Samsung w końcu udostępnił nową i poprawioną wersję aplikacji Easy Connection to Screen o numerze 3.5.3. Po instalacji tej wersji nie ma już problemu z uruchomieniem aplikacji.

easy connection.png

Aplikację można pobrać korzystając z poniższych adresów
smsng.co/easy
smsng.co/PConTV

https://downloadcenter.samsung.com/content/SW/202202/20220207143009408/Easy_Connection_to_Screen-3.5...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

81 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Plachon, Oba podane przez Ciebie linki działają poprawnie. Po wejściu w nie rozpoczyna się pobieranie instalatora z programem.

pobieranie.png

Plachon
Pioneer
Opcje
Antywirus, blokowal sciaganie. Wedlug niego strona potencjalnie niebezpieczna. Dodalem wyjqtek i dziala. Dzieki.
Plachon
Pioneer
Opcje
Program sie sciagnal i zainstalowal. Ale po uruchomieniu pokaxuje okno przez 5 sekund i znika. Mam Win10 21H1 z aktualizacjami. Kombinowalem tryby zgodnosci, uprawnienia admina, nic nie pomaga. Jakies pomysly?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Plachon, U mnie ten program również nie działa. Wygląda na to, że będziemy musieli zaczekać na aktualizację, gdyż problem z uruchomieniem dotyczy chyba wszystkich.

tandaradei
First Poster
Opcje

to samo u mnie, crash od razu po starcie 😕

0 Like
Plachon
Pioneer
Opcje
To czekamy w takim razie
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Plachon  Czy zgłaszałeś ten problem do Samsunga?

Plachon
Pioneer
Opcje
Nie
0 Like