Firma Samsung, jako pierwsza, wprowadza aplikację Apple Music do swoich telewizorów. Od dziś użytkownicy w ponad 100 krajach będą mogli korzystać z... Wyświetl post
Niezwykla rozdzielczość
Custom List Message Item |
---|
Firma Samsung, jako pierwsza, wprowadza aplikację Apple Music do swoich telewizorów. Od dziś użytkownicy w ponad 100 krajach będą mogli korzystać z... Wyświetl post |
Kupiłem kilka dni temu tv jak w tytule. Niestety mam pewien problem. Na ekranie widać poziome i pionowe ciemne pasy. Na scenach dynamicznych... Wyświetl post @arek999 Ja tu nie widzę żadnego problemu z obrazem czy pasami, ale najlepiej jak wyślesz zdjęcia pr... Wyświetl post |
Czy ktoś ma doświadczenia ze sparowaniem pilota uniwersalnego z dekoderem Horizon od UPC? generalnie wszystko działa poprawnie oprócz jednoczesnego... Wyświetl post @Sa01 Jak się nie mylę masz coś takiego jak Sterowanie urządzeniami zewnętrznymi za pomocą pilotaSam... Wyświetl post |
Cześć!Mam super wiadomość dla łowców promocji. Kupując wybrany model TV Samsung, możecie skorzystać z rabatu i dokupić w cenie promocyjnej kolejny... Wyświetl post |
Witam, posiadam telewizor UE40H6400AW i gdzieś od 2 miesięcy pojawił się problem z obrazem. Dokładnie widać to na zdjęciach. Czy można to w jakiś... Wyświetl post |
Witam, czy komuś udało się sparować Telewizor SAMSUNG LED UE50RU7102 z pilotem z dekodera UPC horizon? Albo czy ktoś wie, że tego modelu nie... Wyświetl post Dziękuję za pomoc... dziś zrobiłem niezgodnie z instrukcją UPC, a wiec zamiast: "Skieruj pilot dekod... Wyświetl post |
Cześć, od ponad dwóch tygodni posiadam wyżej wymienionego TV. Wczoraj dojrzałem plamke w dolnej części matrycy jak jest na jednym ze zdjęć. Po... Wyświetl post Wiadomość ze szczegółowymi zdjęciami została wysłana na podany mail. Teraz trzeba tylko czekać na od... Wyświetl post |
Mam problem z aplikacjami, których albo nie ma, albo mam takie przypisane do pilota, których nie mogę usunąć lub przypisać przycisk innej apk. A... Wyświetl post |
Witam, mam problem z połączeniem pilota smart control z telewizorem Samsung UE70RU7092U. pojawia się komunikat niedostępny. Reset... Wyświetl post @Zuza11 Widze, że za szybko zakupiłaś, Pilot Smart Control jak twój model go nie obsługuje. Wyświetl post |
Witajcie. Podłączyłem tv, wsadziłem do modułu CAM kartę CI nc+, wyszukałem kanały na hotbirdzie, no i mam ponad 3000 pozycji, bez ładu i... Wyświetl post Ok. Znalazłem... Eh człowiek się starzeje 🙂 Wyświetl post |
Minął miesiąc od zakupu telewizora 55" QLED 4K TV Q7F. Po pierwszej euforii zaczynam się coraz bardziej irytować. Nie dosyć, że potrafi się... Wyświetl post Jak przeczytałeś w tym wątku, Samsung wymieni pilota w takiej sytuacji. A więc nie wiem, o co tak na... Wyświetl post |
Dzień dobry. Czy na tv 49Q70R można zainstalować Open FM? Wyświetl post @arpiotom Jeśli nie możesz, jej znałeś, to nic nie zrobisz, poza tym problem jest znany z tą aplikac... Wyświetl post |
Na ekranie telewizora UE32J4100 wyświetla się komunikat CIPlus error. Załączam zdjęcie. Porszę o informację o co chodzi ? Jak temu... Wyświetl post |
Witam, Mam problem z połączeniem sieciowym na swoim telewizorze. Nie działa żadna aplikacja wykorzystująca internet (Netflix, YouTube).... Wyświetl post Jak widać, masz ustawione DNS AdGuard w routerze i blokuje, Ci dostępu do treści video wpisanie DNS ... Wyświetl post |
Witam. Czy do telewizora 49Q70R jest możliwość dokupienia pilota żyroskopowego (do sterowania ruchem) w stylu np. jak do LG jest Pilot Magic? ... Wyświetl post Na infolinii Samsung otrzymasz informacje na ten temat tel. 22 607 93 33 Konsultanci są do Twojej dy... Wyświetl post |
Witam, Od kilku dni mam problem z telewizorem - traci wysycenie barw stopniowo ku lewej stronie. Najlepiej widać to na czerwonym i zółtym... Wyświetl post @szakusek Napisz, do tego serwisu sprawdzą, czy są, jeszcze dostępne części do tego modelu. Pamiętaj... Wyświetl post |
Od zakupu telewizora UE43NU7122 mam problem z odtwarzaniem materiałów video z HBO GO. Do samej aplikacji wchodzę wybieram pozycje, otwiera sie... Wyświetl post Testuje od kilku dni wskazane rozwiązanie. Na razie przy każdej próbie uruchomienia pozycji filmowej... Wyświetl post |
Witam. Czy do tego modelu będzie pasował pilot TM1990A od RU7472? Wyświetl post @mk00h, Witaj. Na forum znajduje się już obszerny temat dotyczącego tego samego modelu telewizora or... Wyświetl post |
Cześć, co mam zrobić, bo mam problem i nie mogę wyświetlić pulpitu laptopa z Win10 Pro poprzez WiFi na TV Samsung UE46F6320. Windows... Wyświetl post 😕 muszę więc kupić Microsoft Wireless Display Adapter i wypróbować albo za 1/3 ceny kabel mini disp... Wyświetl post |
Przy próbie zainstalowania aplikacji w SmartHub jest komunikat trwa aktualizacja SmartHub spróbuj ponownie później. siec ok, przy... Wyświetl post @przwis Ogólnie wsparcie dla tych modeli się zakończyło, twój TV ma 1GB pamięć na Smart Hub, ale moż... Wyświetl post |