Witam. PosiadamSmart Tv: UE55RU8002UXXH Wersja oprogramowania: T-MSMDEUC-1352.0 BT-S Problem polega na tym, gdy w momencie... Wyświetl post
Niezwykla rozdzielczość
Custom List Message Item |
---|
Witam. PosiadamSmart Tv: UE55RU8002UXXH Wersja oprogramowania: T-MSMDEUC-1352.0 BT-S Problem polega na tym, gdy w momencie... Wyświetl post |
zakupiłem wlasniw ten telewizor ale powiem szczerze że cały system Tizen 6.0 dziala powolnie. Przeszedłem z LG 6 seri (doslownie średnia polka... Wyświetl post |
witam mam problem z udostepnienim ektanu z laptopa na Tv gdzy prubuję połaczyć się poprzez bluetooth wyskakuje mi komunikat bład sterownika ,... Wyświetl post @1Łukasz1990 Podaj, jaki masz model TV i markę/model telefonu ? Czy wiesz, co jest Smart View z tele... Wyświetl post |
Posiadam Samsunga UE58MU6122 . Dotychczas oglądałem filmy na przeglądarce bez żadnego problemu od dnia wczorajszego coś się zrobiło i nic nie... Wyświetl post |
Wczoraj odebrałem TV z serwisu i wszystko działało aż do następnego dnia. Z przypisanych przycisków działa tylko 'power', ale reszta... Wyświetl post Ja już podłączałem nawet soundbara Samsunga bo rzekomo TV może mieć problem ze sprzętem z innej firm... Wyświetl post |
Witam kupiłem google home mini wszystko połączyłem (telewizor i inne inteligentne urządzenia) do aplikacji home i wszystko działa dobrze oprucz... Wyświetl post |
Witam. Posiadam wieżę stereo z bluetooth. Chciałbym ją połączyć z TV Q60R przez bluetooth. Niestety telewizor jej nie widzi. Wszystkie inne jak... Wyświetl post |
Tak jak w temacie. Warto? Wyświetl post |
Witam, Chciałbym zapytać czy możecie mi pomóc skalibrować ustawienia obrazu tak by był on maksymalnie naturalny a zarazem ostry? Sam... Wyświetl post |
Witam Mam wrażenie, że telewizor jest cały czas jakby wygaszony mimo, że naciska się przycisk wł/wył , ponieważ po ponownym włączaniu od razu się... Wyświetl post @vdsl2 napisał(a): Takie zmiany. Naprawiono błąd, który mógł powodować zawieszanie się podczas zappi... Wyświetl post |
Telewizor przestał obsługiwać sieć wifi. Działa tylko na kablu. Czy reset ustawień "Factor reset" pomoże? Albo coś innego? Czy moduł wifi w... Wyświetl post @maniek_so Już mamy takie tematy też w nich podawałem co i gdzie kupić. https://mixremedia.eu/wewnet... Wyświetl post |
Do niedawna miałem konto na YouTube i z tego serwisu korzystałem na moim telewziorze UE43NU7192. Kilka tygodni temu konto zostało wyłączone i w tym... Wyświetl post |
Witam, przymierzam się do zakupu jednego z telewizorów jakie podałem w temacie wiadomości; czy ktoś wie jakie mogą być tam matfyce, PLS czy VA... Wyświetl post Cześć @mallior , Napisałeś na forum Samsung, ciężko mi porównać telewizor firmy, którego specyfikacj... Wyświetl post |
Witam poszukuję tuleji/adaptera uchwytu ściennego do telewizora samsung Ue43ru7172, niestety nie wiem czy dostępne online na różnych stronach są... Wyświetl post @maro2345 Coś takie powinno, być w opakowaniu jak nie masz ,możesz zamówić w tym serwisie. https://m... Wyświetl post |
Mam problem z telewizorem wymienionym wyżej. Z tego co poszukiwałem w siec , jest to dość częste zjawisko w różnych seriach. Telewizor... Wyświetl post |
W moim telewizorze Q60R jest funkcja dual tuner. Do czego mogę ją wykorzystać ? Mam kablówkę z Multimedii. Wyświetl post Skontaktowałem się z Samsungiem. Rzeczywiście , jeden program mogę nagrywać a drugi oglądać pod waru... Wyświetl post |
Od kilku dni posiadam telewizor Samsung Q70 i podczas sprawdzania matrycy widoczny jest pionowy, ciemny pas. Najbardziej to widać na szarej... Wyświetl post @TUlat Proponuje Ci kontakt z infolinią Samsung tel.22 607 93 33 lub e-mail Tylko pracownicy Autoryz... Wyświetl post |
Witam, mam ogromny problem z aplikacją Smartthings, na samym początku po konfiguracji telewizora z aplikacją wszystko działało bez żadnych... Wyświetl post @Cevlarone Możesz, spróbować cofnąć aktualizacje aplikacji o ile jest taka możliwość. Wyświetl post |
Witam, Mam problem taki jak w tytule, brak opcji 4k na moim xbox one. Po podłączeniu kabla hdmi ori z Xboxa do gniazda hdmi 1 na xbox w... Wyświetl post |
Po ostatniej automatycznej aktualizacji aplikacji YouTube pojawiły sie w niej chńskie znaki. Znaki te są wszędzie i towarzyszą znakom polskim. ... Wyświetl post |