Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd 3010

(Temat utworzony: 12-09-2024 07:52 PM)
487 Wyświetlenia
wad2074
Apprentice
Opcje

Witam,
Mam telewizor Samsung UE46ES8090 z Evolution Kit SEK-2000 (2014). Podczas próby pobrania aplikacji w Smart Hub, pojawia się błąd 3010. Próbowałem rozwiązać problem poprzez diagnostykę Smart Hub, ale test kończy się błędem: "Nie można ukończyć testu panel Samsung Apps (ERR08007)".

Dodam, że:

• Aplikacje preinstalowane aktualizują się poprawnie i działają bez problemu.
  • Resetowałem zarówno Smart Hub, jak i telewizor.
  • Posiadam najnowsze oprogramowanie.

Nie jestem pewien, czy problem wynika z braku wsparcia dla sklepu z aplikacjami od Samsunga, czy może istnieje inna przyczyna. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem i zna rozwiązanie? Z góry dziękuję za pomoc!

0 Like
wad2074
Apprentice
Opcje

Przypominiało mi się że kiedyś jak aktulizowałem oprogramowanie na te najnowsze to podczas aktulizacji przerwał mi intenret i przerwała sie aktulizacja i wyświetlił się błąd ale za 2 razem wszystko poszło ok.

0 Like
wad2074
Apprentice
Opcje

Sasmung odpowiedział mi że ten bład jest spowodowany brakiem wsparcia dla tego sklepu

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

A Smart Hub działa Ci na TV?

0 Like
wad2074
Apprentice
Opcje

Na Tv bez evolution zbytnio nie bo tam już aplikacje poznikały i tylko kilka zostało a z evoltuion działają preinstalowane czyli Youtube,RMF.pl,Player to normalnie działa i się aktulizuje.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

To proponuje zakup jakieś przystawki Smart na android i po problemie.

0 Like
wad2074
Apprentice
Opcje

Chyba tak zrobie  dobrze że chociaż YT działa bo ja najczęściej korzystam z tego. Ale troche dziwne że samsung zakończył wsparcie dla sklepu nie pisząc nigdzie.

0 Like
wad2074
Apprentice
Opcje

Okazało się że Evolution Kit był uszkodzony więc go wyjełem ale teraz TV cofnął się do starszej wersji oprogramowania 2008 gdzie najnowsza jest 2023. Przez to nie moge korzystać z Fukncji Smart bo jest za stara wersja jak chce zaktulizować TV to jest błąd zasobu kod:800 i nie moge też zaktulizować przez USB bo nie ma takiej opcji pomoc techniczna pisała że ta opcja ma sie pojawić jak wykryje USB i czy to może być wina złego pendrive? Prosze o pomoc.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@wad2074  Jak masz sformatowaną pamięć USB na FAT32 czy NTFS?

0 Like
wad2074
Apprentice
Opcje

Mam FAT 32

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like