Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja Canal plus online na TV Samsung

(Temat utworzony: 25-04-2022 10:49 AM)
70785 Wyświetlenia
Members_HbC9Tcv
First Poster
Opcje

Czy ma ktoś  problemy z źle działającą aplikacją canal plus online na tv - obraz zatrzymuje się po jakimś czasie a aplikacja sama też słabo się wczytuje w czasie działania .

157 Odpowiedzi
Lukaaa
Apprentice
Opcje
Mam też ten problem i nie działa canal plus 4k
Lukaaa
Apprentice
Opcje
Dzwoniłem na infolinię, miałem zresetować aplikacje i zainstalować ponownie i dalej nie ma canału canal +4k w sekcji live tv , nie wiem czy ktoś wie jak rozwiązać ten poblem
Piksol
Explorer
Opcje

@Lukaaa ja kontaktowałem się drogą mailową i sprawa została przekazana do działu technicznego i od tego momentu cisza. W przeglądarce na lapku czy telefonie też nie ma canal 4k, a na androidowej aplikacji już jest. Ewidetnie canal+ coś zamotał. 

Lukaaa
Apprentice
Opcje
Dziękuję za info ,ciekawe tylko kiedy to naprawią i kiedy wróci canal +4k ,oby do jutra bo są mecze w 4 k
levy33
First Poster
Opcje
Potwierdzam ten problem na dzień 03/03/2023. Brak możliwości wybrania canal plus 4k na moim tv. Działa tylko na androidzie. Przez laptopa też nie działa.
anduanmix
Explorer
Opcje

Mam ten sam problem. Canal+ pali głupa i nie wie o co chodzi. Ponad 2 tygodnie nie ma już kanału w ofercie a oni dalej nie potrafią nic z tym zrobić. Oni są chyba mało świadomi problemu, który stworzyli sami po aktualizacji apki. 

N8_Driver
Journeyman
Opcje

Potwierdzam brak programu Canal+ 4k ORAZ Eleven 1 4K. W sekcji programów na żywo. Problem dotyczy najprawdopodobniej wszystkich aplikacji na telewizory samsung. Również zauważyłem że pojawił sie on równo z ostatnią aktualizacja apki. Nie wiem czy problem zostanie w ogole naprawiony, canal + zdaje sie być całkowicie nieświadomy istnienia tego problemu/defektu za który ewidentnie odpowiada aplikacja.

Piksol
Explorer
Opcje

Do mojego zgłoszenia nawet się nie ustosunkowali, krótko mówiąc zlali temat. Dziwi mnie, że na stronie www też nie ma kanału 4k. Jedynie jest na androidowej apce. 

N8_Driver
Journeyman
Opcje

Jest tak jak piszesz. Ale Jeżeli jest to pernamentne i na stałe bo na innych platformach ograniczyli przekaz treści 4K to miłoby było gdyby sie do tego jakos ustosunkowali w informacjach, z tego co zdążyłem zauważyć to konsultanci nie za bardzo sie w czymkolwiek orientują. Potrzebny byłby namiar lub kontakt do sekcji technicznej żeby sie wypowiedzieli czy planują w przyszłej aktualizacji coś z tym zrobić czy po prostu zostanie jak jest. Tak czy siak odpowiedz pewnie dostaniemy przy nastepnej aktualizacji aplikacji

ALAINmoreaux
Journeyman
Opcje
Mi nie działa Eleven Sports1 4k i Canal+4k Ultra HD. Kontaktowałem się z Canal+ ale tam spychoterapia. Nie wiem czy to wina tv czy ich aplikacji.