Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ambient mode

(Temat utworzony: 23-09-2018 12:51 PM)
1491 Wyświetlenia
Cermit69
Explorer
Opcje

Cześć, 

Mam pytanie do osób korzystających z  Ambient mode. 

1. Czy można korzystać tylko i wyłacznie z dopasowanego tła? (bez dekoracji/informacji/zdjęcia) I jak to ustawić? 

2. Bez względu na uzyty tryb mam taką ramkę jak na zdjęciu poniżej posta - da się to jakoś zmienić/usunąc aby jej nie było?

3. W trybie weather zasysa mi pogode z losowych miast. Da się to jakoś ustawić tak (i jak) żeby korzystał z interesujacej mnie lokacji wyłacznie? 

4. czy w dekoracjach da się usunąć dźwięki? 

5. Czy można skąś pobrać nowe motywy? W smarthingsach tego nie widzę, ale może gdzieś indziej są? 

6. czy da się usunąć wgrane zdjęcia w trybie board? 

7. czy w trybie zegarek da się zmienić sposób jego wyświetalnia? 

8. Czy ten tryb jest bezpieczny dla TV - ile TV może w nim działać? Czy lepiej z niego nie korzystać na codzień ze wzgledu na matrycę itp. 

9. czy w headlinesach da się jakos wybrać źródło/tematykę zasysanych informacji? 

Wybaczcie dużą ilość pytań, ale ten tryb mnie mocno zaciekawił (bardzo pośrednio ale troszkę też przeważył szalę o zakupie tego modelu),  a narazie jakoś nie mogę go dostosowac do swoich potrzeb na tyle, aby był rzeczywiście dekoracją. 

Pozdrawiam, 

ambient.jpg 

0 Like
8 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
Cermit69
Explorer
Opcje

Tak, oczywiście, acz nie ma tam odpowiedzi na zadane pytania. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Chętnie bym Ci pomógł, ale nie miałem go w swoich rękach, żeby się pobawić. Jedyna pomoc tylko zdalnie połączenie.

0 Like
Kosanova
Apprentice
Opcje

Witam. Czy tv ue75bu8002k posiada funkcję "ambient"? Dziękuję za pomoc przy wyborze.

0 Like
Kosanova
Apprentice
Opcje

No to już ***** jestem. Pytałem na "czacie" i powiedziano, że jest. (...) Dziękuję za oczekiwanie.
Ten model jest dostępny z trybem Ambient. (...)

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kosanova  Tryb Ambient jest dostępny w modelach z serii QLED.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Kosanova  Tak jak napisał @PrzemekM  tylko modele QLED mają.

0 Like