Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Amazon Prime Video

(Temat utworzony: 11-02-2021 10:59 PM)
1695 Wyświetlenia
gogo15
First Poster
Opcje

Posiadam Samsung Smart Tv UE 40K 5600 AW. Jest aplikacja Amazon Prime Video, która niestety się nie ładuje. Pozostałe aplikacje (Netflix, Showmax, HBO GO) działają bez zarzutu. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Reset Huba był już robiony.

0 Like
88 Odpowiedzi
Rlox
Apprentice
Opcje
Mam problem z tv samsung qe65q80t. Otóż od pewnego czasu nie włącza mi się tryb HDR10 w aplikacji Amazon Prime Video. Gdy wchodzę do menu tv nie pokazuje mi na ikonie trybu wyświetlanego obrazu znaczka HDR10, co jeszcze niedawno miałem. W aplikacji Netfliksa włącza się HDR i napis, tak samo w dekoderze 4k Canal+. Czy u Was działa ten tryb? Coś jest nie tak z aplikacją czy telewizorem? 
0 Like
Bizpak
Pathfinder
Opcje
wydaje mi się ze Samsung już nie ma dostępnej tej aplikacji Ale mogę się mylić
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
Rlox
Apprentice
Opcje
Tak. Dokładnie o to. Problem polega na tym, że telewizor nie wykrywa tego trybu HDR10+w Amazon Prime
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Rlox  Wrzuć, zdjęcia co dokładnie Ci chodzi ?

0 Like
Rlox
Apprentice
Opcje
Ok. Po pracy wrzucę foto.
0 Like
Rlox
Apprentice
Opcje
Tak mam w Netflix

20210211_184735_4102.jpg

0 Like
Rlox
Apprentice
Opcje
Tak mam w Amazon Prime Video. Nie włącza się tryb HDR10 pomimo, że jest dostępny w materiale video. Jakiś czas temu było ok

20210211_212217_4104.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak wygląda na YT ?

0 Like
Rlox
Apprentice
Opcje
Na YT jest HDR. Na dekoderzr 4k canal+ też jest. Kolega zalogował się na moim koncie Amazon video na samsungu z 2019 i hdr10 u niego wyświetla się. Zresetowalem tv i nie pomogło.
0 Like