16-04-2022
06:22 PM
– ostatnio edytowany
17-04-2022
02:33 PM
przez
OleksiiA
Witam proszę o pomoc.
Posiadam telewizor Samsung UE50TU8502UXXH
OD PONAD ROKU PODŁĄCZONY MAM DO NIEGO GLOSNIK BLUETOOTH I WSZYSTKO BYŁO DOBRZE AŻ PEWNEGO DNIA TEN GLOSNIK PRZESTAL REAGOWAC NA ZMIANE GLOSNISNI PILOTEM OD TELEWIZORA
PO KOLEJNYCH PROBSCH RESETOWANIA USTAWIEN TV I GLOSNIKA TO SAMO. w momencie podglasniania telewizor wykrywa głośnik gdyż pojawia się jego nazwa i rosnące cyferki głośności tylko nie PODGLASNIA się dźwięk. Dodam że z głośnikiem jest wszystko ok bo po sparowaniu z telefonem w pełni można regulację głośności prowadzić za pośrednictwem telefonu
Prosze o pomoc jak ktoś ma pojęcie co się stało. Każdorazowo jak sparuje te. Głośnik to mogę go PODGLASNIA tylko jego pilotem a nie pilotem od telewizora
16-04-2022 06:36 PM
@ARAFINSK Nie napisałeś jaki masz model/markę głośnika? Trzeba pamiętać że nie wszystkie urządzenia mogą działać w 100% jak jest inna marka niż Samsung.
04-03-2023 05:31 PM
Mam ten sam problem, nowy telewizor qn85b którym nie mogę regulować głośności w głośnikach audio pro t20, starszy telewizor Samsung nie miał z tym żadnego problemu. Mam jeszcze 2 tyg na zwrot, jeśli nie znajdę rozwiązania będę zmuszony oddać telewizor.