Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telewizor Samsung nie reguluje głośności głośnika bluetooth

(Temat utworzony: 16-04-2022 06:22 PM)
522 Wyświetlenia
ARAFINSK
First Poster
Opcje

Witam proszę o pomoc.

Posiadam telewizor Samsung  UE50TU8502UXXH

OD PONAD ROKU PODŁĄCZONY MAM DO NIEGO GLOSNIK BLUETOOTH I WSZYSTKO BYŁO DOBRZE AŻ PEWNEGO DNIA TEN GLOSNIK PRZESTAL REAGOWAC NA ZMIANE GLOSNISNI PILOTEM OD TELEWIZORA

PO KOLEJNYCH PROBSCH RESETOWANIA USTAWIEN TV I GLOSNIKA TO SAMO.  w momencie podglasniania telewizor wykrywa głośnik gdyż pojawia się jego nazwa i rosnące cyferki głośności tylko nie PODGLASNIA się dźwięk.  Dodam że z głośnikiem jest wszystko ok bo po sparowaniu z telefonem w pełni można regulację głośności prowadzić za pośrednictwem telefonu

Prosze o pomoc jak ktoś ma pojęcie co się stało. Każdorazowo jak sparuje te. Głośnik to mogę go PODGLASNIA tylko jego pilotem a nie pilotem od telewizora

0 Like
2 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ARAFINSK  Nie napisałeś jaki masz model/markę głośnika? Trzeba pamiętać że nie wszystkie urządzenia mogą działać w 100% jak jest inna marka niż Samsung.

Neonik
First Poster
Opcje

Mam ten sam problem, nowy telewizor qn85b którym nie mogę regulować głośności w głośnikach audio pro t20, starszy telewizor Samsung nie miał z tym żadnego problemu. Mam jeszcze 2 tyg na zwrot, jeśli nie znajdę rozwiązania będę zmuszony oddać telewizor. 

0 Like