Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Výchozí uložiště Galaxy Tab A6 Android 7

(Téma vytvořeno: 19-03-2018 09:17 AM)
1907 Zobrazení
klubru
Student
Možnosti

Dobrý den, proč je zablokovaná změna výchozího uložiště, výchozí je interní paměť a přepnout jako výchozí SD Kartu nelze, to je trochu problém, protože mám navigaci a ta se mně do interní karty nevejde a na SD Kartě dělá neplechu, vím že některé aplikace povolují částečná přetažení dat na SD, ale interní paměť se stejne časem zaplní .Vím že je to povoleno od android 6, tak jsem si pořídil Tablet Samsung a vůbec by mne nenapadlo, že to budete blokovat, tímto mi je tento tablet k ničemu, nainstaluji pár aplikací a je plno a to co bych potřeboval, tam ani nejde. Myslíte že budu Váš výrobek po této zkušenosti doporučovat?

0 Like
4 Odpovědi
vermare
Apprentice
Možnosti

GPS je přímo v tabletu nebo ne? máme taky tablet Samsung a tam nám přesouvání jde - tablet z roku 2016

0 Like
klubru
Student
Možnosti

O GPS mi nejde, to je Hardware, mám na mysli software, konkrétně tuto funkci viz.: https://www.theandroidsoul.com/use-sd-card-as-internal-storage-marshmallow/

0 Like
Bianca_007
Pioneer
Možnosti

A sd karta byla nová nebo už používaná předtím v jiném zařízení? Už jsem se s tím setkala, je potřeba, aby byla naformátována správně a poté by ti ten převod aplikací měl fungovat. Jinak tě upozorním, že vše, co máš na kartě, bude smazáno. Tedy pokud potřebuješ, tak si data z karty prvně někam zazálohuj, já už o ně takhle jednou přišla :catsad:. Postupů, jak na to, je všude plno, ale pokud se dobře pamatuji, tak to bylo nějak takhle - nastavení -> uložiště -> vybereš sd kartu -> nahoře možnosti (tři tečky) -> nastavení -> formátovat jako interní uložiště. Pak už by ti přesunutí aplikace na kartu mělo fungovat.

0 Like
Fulda01
First Poster
Možnosti
Bohuzel muj novy tablet od samsungu neumoznuje vyuzit sd kartu jako interni úložiště. Z duvodu bezpečnosti. Bohuzel me timto velice zkalamal... V domacnosti pouzivame vsechnu elektroniku samsung ale telefon a tablet uz bohuzel budeme měnit...
0 Like