Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Vhodný tablet na vysokou školu

(Téma vytvořeno: 01-09-2024 09:28 PM)
424 Zobrazení
Kacka004
Apprentice
Možnosti

Ahoj, chci poprosit abyste mi poradili nějaký dobrý tablet od značky Samsung, popřípadě jiný android, který se bude hodit na vysokou školu a nejlépe s SPen. Tablet by sloužil pouze na poznámky z přednášek a netuším který je na to nejvhodnější. Rozpočet mám na to zhruba 15 tisíc .A ti kteří s tím mají už nějaké zkušenosti na VŠ, můžete mi prosím poradit i nějaké vhodné aplikace, které jsou podporovány s SPen a jsou vhodné na poznámky z hodin. Děkuji za rady 

8 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Urcite rada S9 pripadne chvili pockat na radu s10. (Pripadne cokoliv z Skove řady)
Je to profesionalni nastroj, nikoliv hracka jako jine tablety nizsich řad.
Na poznamky urcite doporucuju nativni Samsung Notes aplikaci. Nejen kvuli mnozstvi nastroju, ale i treba kvuli prevodu psaneho textu do strojove podoby.
VŠ uz mam sice nejakou dobu za sebou (bez tabletu tehdy:-) ale soukromo-pracovne jedu na S9+ a PC temer nezapinam (v tabletu zvladnu vse podstatne).
U techto profi tabletu hodne ocenite i multitasking v oknech a na delene obrazovce. Hodne to zvysuje efektivitu prace.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer @Kacka004
doporučil bych také tablet řady S. Bude stačit základní model S9. S SPenem se tablet využívá ještě lépe. Případně předchozí řadu S8, stále bude plnit svůj účel, i když bude podpora kratší.
Na poznámky se skvěle hodí Notes od Samsungu, který teď obsahuje i funkce AI, které jsou při psaní poznámek velice užitečné. Nedávno jsem o tom psal článek.

JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, souhlasím s kolegy a doporučuji loňské a zatím poslední S9 či S9+ (ne ale FE). Už kvůli amoled panelům (u předloňské řady S8 jen u modelu Plus). Ale je samozřejmě lehké doporučit to nejlepší, takže spíše napište, jaký máte rozpočet, abychom to případně poupravili. Co se ceny týče, za 14 dní budou Dny Marianne a někteří prodejci už teď avizovali, že na android tablety budou zajímavé slevy.
Kacka004
Apprentice
Možnosti

Děkuji za radu, rozpočet mám na tablet zhruba 15 tisíc

0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Není vůbec za co. S nějakou tou slevou by to mohlo na S9 akorát stačit...
LEINADL
Voyager
Možnosti
Teď máte pěknou akci: tablet S9 za cca 18 300 Kč a k tomu pouzdro s klávesnicí za 1 Kč. Musíte se ale přihlásit se studentským průkazem. Ještě lze využít slevu navíc 5 % za první nákup, takže se dostanete skoro na váš limit. 👍
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Kacka004

Být Vámi, tak bych se podíval na zvýhodněné nabídky pro studenty pokud už máte průkaz ISIC 

https://www.samsung.com/cz/akce/student/

Jak píši kolegové, také určitě doporučuji Galaxy Tab S9, jsou to skvělé tablety a rozhodně nevadí, že se jedná o loňské modely. Nová budoucí řada, by dle spekulaci měla obsahovat pouze modely Plus a Ultra a cena bude začít tak někde nad 25 tis... 

fajnsnek2
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Kacka004 krásny deň, pokiaľ vám niektorá z aplikácií pomohla, neváhajte ju označiť ako riešenie 😉 ďakujeme