Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Připojení monitoru

(Téma vytvořeno: před 2 týdny)
114 Zobrazení
GarbyCZ
Student
Možnosti
Ahoj komunito,
podědil jsem v práci tablet S9 FE a velice se mi zalíbil DEX na tabletu. Zkoušel někdo přes USB Hub připojit k tabletu 2 monitory? Naše společnost jede v převážné většině na Google Workspace a uvažuji, že bych si pořídil tablet S10 Ultra jako pracovní nástroj místo notebooku. Podmínkou je, aby šlo připojit 2 monitory, které potřebuji pro práci.

Díky za odpovědi
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @GarbyCZ 

bohužel prostředí DeX podporuje pouze jeden monitor a maximální rozlišení prostředí je FullHD.  Vyzkoušel jsme svůj Tab S9 Ultra připojit k dokovací stanici kde mám 2 monitory, ale prostředí naběhlo pouze na tom hlavním monitoru. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @GarbyCZ 

bohužel prostředí DeX podporuje pouze jeden monitor a maximální rozlišení prostředí je FullHD.  Vyzkoušel jsme svůj Tab S9 Ultra připojit k dokovací stanici kde mám 2 monitory, ale prostředí naběhlo pouze na tom hlavním monitoru. 

fajnsnek2
GarbyCZ
Student
Možnosti
Paráda, moc díky za odpověď. Tím je to daný
OZECZ
Pathfinder
Možnosti
@fajnSnek Ještě bych si vás dovolil doplnit, DeX funguje i ve 4K, stačí si stáhnout modul MultiStar v Good Locku. Minimálně na mém Galaxy S24 Ultra je pak 4K dostupné. 🙂
TvojaMama
Voyager
Možnosti
Treba vyskúšať. Mne napríklad ide cez dex 2k obrazovka aj bez good lock modulu na s8 ultra. Nemám síce 2 monitory ale cez wireless by to mohlo fungovať. Teda jeden klasicky cez kabel a druhy na bezdrat. Ja som s8 ultru pouzival dlhodovo v praci na ms office, klasicku kancelarcinu a strih videa v luma fusion. Btw samotny tablet sa da pouzivat ako monitor takze 2 obrazovky mat viete, otazka je ci potrebujete 2 velke alebo dokopy 3.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Díky za doplnění, já ani 4k monitorem nedispojuji, jen TV a tam jsem to netestoval 🤔😉

fajnsnek2