Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Připojení Tabletu S8+ jako druhý monitor

(Téma vytvořeno: 30-12-2022 01:02 AM)
633 Zobrazení
Bobajs
Explorer
Možnosti
Ahoj, dá se nějak propojit notebook s tabletem a duplikovat na něj obrazovku? Lze to přes WiFi ale přenos obrazu je pomalý na videa. Dá se tohle nějak provést stabilně přes kabel? Na NTB výstup USB A, USB C nebo HDMI. Tablet samozřejmě USB C

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer ,

Po samostatném naparovani obou sluchátek najdete v nastavení Bluetooth možnost pro duální audio výstup do obou sluchátek. Mělo by  to být v panelu Výstup médií.

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
8 Odpovědi
Maty66
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, prosím o informaci jak připojit dvoje bezdrátová sluchátka k tab. Samsung S8 +. Děkuji za informace
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Bobajs 

Bohužel možnost použít displej jako druhý monitor jde jen bezdrátově,  přes USB-C to nebude fungovat...

fajnsnek2
0 Like
Bobajs
Explorer
Možnosti
Ani hdmi výstup z ntb a vstup do usbc na tabletu nic? Bezdrátové to bohužel nestíhá datový tok
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer ,

Po samostatném naparovani obou sluchátek najdete v nastavení Bluetooth možnost pro duální audio výstup do obou sluchátek. Mělo by  to být v panelu Výstup médií.

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Já mám sice starší Tab S7+, ale tam mi to vždy po propojení šlo do spouštění DeXu, k Windows se to jako druhý monitor nehlásilo.

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Bobajs 

Dnes jsem to zkoušel u kolegy, který má Tab S8+ a chovalo se to stejně, po připojení k PC se telefon chce bud přepnout do DeXu nebo zobrazit úložiště a nabíjet se, ale jako další monitor se nechová. Otázkou je jak by se to chovalo s kabelem, ale podle mě podobně, připojené PC nebude brát tablet jako další monitor...

fajnsnek2
0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Já používám Duet Display. Je v Google Play a umožňuje propojení přes usb-c. Mám sice Macbook, ale s Win by to mělo fungovat taky. Pokud stačí propojení jen přes kabel, tak není potřeba předplatné, stačí jednorázově koupit tu appku. Recenze se dají vygooglovat.
Bobajs
Explorer
Možnosti
Zkusím, díky
0 Like