Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Tab S7

(Téma vytvořeno: 11-03-2023 11:13 PM)
348 Zobrazení
Adam4321
Explorer
Možnosti
Při připojení tabletu k televizi pomocí kabelu HDMI to USB C, jde na televizi obraz a zvuk jen na tabletu, přitom dříve to šlo obojí , při připojení k mobilu jde normálně obraz i zvuk, máte s tím nějaké zkušenosti? Díky 
0 Like
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Adam4321 

a tablet připojujete prosím jak? Máte kabel HDMI kabel na USBC? Nemám bohužel tento kabel na svém Tab S7+ k dipozici abych to mohl vyzkoušet. Jediné co lze asi doporučit je vyzkoušet to v Bezpečném režimu a dále asi zkusit reset do továrního nastavení, tím by se vyloučilo zda se jedná o HW problém. 

fajnsnek2
0 Like
Adam4321
Explorer
Možnosti
Mám HDMI tu USB C, jde mi to to že dříve ti fungovalo a po aktualizaci ja 5.1 to nejde, tak mi to přijde jako nějaká SW chyba, když tam píchnu S23 tak zvuk i obraz jde normálně z televize 🤔
0 Like
middex
Pathfinder
Možnosti
Po připojení je potřeba spustit DeX, pak nastavení, Samsung DeX a dole povolit volbu "Nastavit výchozí zvukový výstup" Pak odpojit a znovu připojit hdmi a mělo by to fungovat jak v DeXu tak jen při zrcadlení obrazovky. Jinak v DeXu jde zvukový výstup přepínat i po klepnutí na ikonu zvuku dole v liště.

S10e, Tab S5e, Buds+
0 Like
Adam4321
Explorer
Možnosti
Zkusím to, děkuji
0 Like
Adam4321
Explorer
Možnosti
Stačí sjet dolů lištou, dát výstup médií, zvolit připojenou televizi a už to běží normálně, nakonec jednoduché, jen to dřív samo poznalo, že když zapojím televizi , asi logicky budu chtít zvukový výstup z připojené telky