Zavřít

Původní téma:

Cashback problem

(Téma vytvořeno: Úterý)
251 Zobrazení
SimeonSulek
First Poster
Možnosti
Zdravím, pred 2 dňami som si zakúpil zariadenia Tab S11 Ultra 5G. Dnes som ho chcel zaregistrovať v rámci cashback kampane. Avšak toto je najdalej čo som sa dostal (viď priložený screenshot), teda registrácia sa mi nepodarila. Neviem na čom to zlyhalo, či ide o moju nexchopnosť alebo chybu v systéme. 

image

Toto je stránka na ktorú ma presmerovalo po kliknutí registrovať v aplikácii Members. Keď som zrušil ten pop up presmerovalo ma sem:

image

Keď som klikol na Zobraziť Stav, chcelo to mne mail a registračné číslo, kde som zadal S/N co ale nefungovalo.

Vie mi niekto prosím poradiť?

Ďakujem
0 Like
6 Odpovědi
dejvidek_cz
Big Cheese
Možnosti

Dobrý večer,

Budu tipovat, protože si nevybavuji, že by se to tu řešilo.

Pokud jste zařízení kupoval na Slovensku, tak je nutné mít Samsung účet nastavený na region Slovensko a připojovat se přes SK IP adresu a ideálně v tabletu mít SK SIM kartu (a nebo jí v systému vypnout po dobu registrace).

Vycházím z toho, že pokud v telefonu zapnu například Německou eSIM, připojím se přes Německou VPN, tak v Samsung Members mě to směřuje na Německé fórum a tedy i odkazy vedou tam.

Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
SimeonSulek
First Poster
Možnosti
Zariadenie som kupoval v ČR, avšak región Samsung account mam nastavený na SR. Region mi ale nejde zmenit. Bude to problem alebo VPN by to mohlo poriesit?
0 Like
dejvidek_cz
Big Cheese
Možnosti
Region jde změnit na webu, ale pozor jen jednou za půl roku (pokud nenastala změna). Pokud to nepomůže, tak zavolejte na Samsung linku 800 726 786.

Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
SimeonSulek
First Poster
Možnosti
Dakujem
0 Like
AJelow
Helping Hand
Možnosti
Je to tak. Musite sa registrovat v cechach do ceskej kampane a region musite mat cesko.
0 Like
SimeonSulek
First Poster
Možnosti
Jo, podarilo sa, diky za info
0 Like