Dobrý den, koukám, že téměř každý řeší obtíže s cashbackem...Mně přišel email, že mi byl cashback přiznán. V aplikaci members, v sekci výhody se ovšem žádný banner na potvrzení nevyskytuje. Někdo podobná zkušenost? Případně návrh řešení? Díky
Dobrý den, nevím jakou akci přesně myslíte, ale obecně se banner objeví v rozmezí 7-14 dní od schválení. Poté máte 7 dní na potvrzení banneru. Pokud Vám byl Cashback uznán, nemějte obavy, banner by se měl objevit. Případně se můžete obrátit na zákaznickou podporu Samsungu, kde by Vás měli podle čísla registrace snadno dohledat.
Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
Dobrý den, nevím jakou akci přesně myslíte, ale obecně se banner objeví v rozmezí 7-14 dní od schválení. Poté máte 7 dní na potvrzení banneru. Pokud Vám byl Cashback uznán, nemějte obavy, banner by se měl objevit. Případně se můžete obrátit na zákaznickou podporu Samsungu, kde by Vás měli podle čísla registrace snadno dohledat.
Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
Dekuji za odpoved, jedna se o cashback akci, ktera bezi v tomto obdobi. V emailu je psano, ze kliknuti na banner je potreba provest do 7 dnu od doruceni emailu, tak snad naskoci 😀
Zdravim, taky se mi banner nezobrazuje a email o schvaleni uz dorazil. Pockam jeste den a pak napisu na support. Ten proces je sileny, od samotneho zadani, cekani bez moznosti kontroly statusu a pak jeste jestli vubec naskoci banner. Fakt des.