Zavřít

Původní téma:

Cashback problem

(Téma vytvořeno: před týdnem)
748 Zobrazení
Pajdak
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, koukám, že téměř každý řeší obtíže s cashbackem...Mně přišel email, že mi byl cashback přiznán. V aplikaci members, v sekci výhody se ovšem žádný banner na potvrzení nevyskytuje. Někdo podobná zkušenost? Případně návrh řešení? Díky 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
nevím jakou akci přesně myslíte, ale obecně se banner objeví v rozmezí 7-14 dní od schválení. Poté máte 7 dní na potvrzení banneru.
Pokud Vám byl Cashback uznán, nemějte obavy, banner by se měl objevit.
Případně se můžete obrátit na zákaznickou podporu Samsungu, kde by Vás měli podle čísla registrace snadno dohledat.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší

Zobrazit řešení v původním příspěvku

20 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
nevím jakou akci přesně myslíte, ale obecně se banner objeví v rozmezí 7-14 dní od schválení. Poté máte 7 dní na potvrzení banneru.
Pokud Vám byl Cashback uznán, nemějte obavy, banner by se měl objevit.
Případně se můžete obrátit na zákaznickou podporu Samsungu, kde by Vás měli podle čísla registrace snadno dohledat.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
Pajdak
Journeyman
Možnosti
Dekuji za odpoved, jedna se o cashback akci, ktera bezi v tomto obdobi. V emailu je psano, ze kliknuti na banner je potreba provest do 7 dnu od doruceni emailu, tak snad naskoci 😀
Ali29001
Student
Možnosti
Zdravim, taky se mi banner nezobrazuje a email o schvaleni uz dorazil. Pockam jeste den a pak napisu na support. Ten proces je sileny, od samotneho zadani, cekani bez moznosti kontroly statusu a pak jeste jestli vubec naskoci banner. Fakt des.
KacaZraje
First Poster
Možnosti
Řeším přesně to samé!
0 Like
krtak
First Poster
Možnosti
Taky to samý
0 Like
Pajdak
Journeyman
Možnosti
Dovolal jsem se na support, zaslal screenshot aplikace bez banneru a cekam na vyrizeni....asi doporucuji vsem, co mate stejny problem...
0 Like
Mathuska
First Poster
Možnosti
Na aký email ste to prosím zaslal ?
0 Like
Pajdak
Journeyman
Možnosti
0 Like
Luczsinka
First Poster
Možnosti
Ano též mám ten samý problém, e-mail jsem poslala zatim odpoved zadna.
0 Like