Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ikony - zvětšení

(Téma vytvořeno: 02-06-2025 08:36 AM)
573 Zobrazení
Members_4ShpRh6
First Poster
Možnosti

Dobrý den všem,

mám velkou prosbu. Koupil jsem si tablet Galaxy Tab 9 SM-X115 (8,7) 4GB/64GB, po aktualizaci nyní s verzí Android 15 a 7.0 One Ul. 

Po nejnovější aktualizaci již není možnost si rozložit ikony (mřížka 4x6 atd., která v nabídce úplně chybí) a zvětšit ikony.

Může prosím někdo totálnímu amatérovi poradit co s tím? Díky aktualizaci se neustále něco mění snad k horšímu. Můj telefon S24U možnost rozložení mřížky i po aktualizaci má.

Moc děkuji, Maty.Obrázek č2.jpgObrázek č1.jpg

0 Like
3 Odpovědi
dejvidek_cz
Troubleshooter
Možnosti

Zdravím,

Není třeba si stěžovat na subjektivně horší prostředí, obrovskou výhodou Androidu je možnost ho výrazně přizpůsobit k obrazu svému. Použijte alternativní Launcher, většinou umožňují detailnější nastavení prostředí než to od výrobce. Pokud nechcete použít jiný Launcher, detailnější nastavení umožňuje aplikace GoodLock od Samsungu, nemohu teď vyzkoušet, většina modulů na Androidu 16 ještě nefunguje.

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta 7), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
Members_4ShpRh6
First Poster
Možnosti

Relativně si nestěžuji, jen je hrozný, proč se aktualizací něco sebere. Jeden Samsung to umožňuje a druhý ne.

Tak Good Lock bohužel v tabletu nenabízí vše, co nabízí na telefonu.

Díky za odpověď. Budu prostě zkoušet.

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ako písal dejvidek_cz, možnosťou je iný launcher alebo aplikácia Good Lock modul Home UP a asi len pomocou funkcie DIY Home si rozmiestnite ikonky podľa seba ako už len budete chcieť a aj nastavíte ich presnú veľkosť. Tablety majú už dosť veľkú obrazovku a tak niekto rozhodol, že za prednastavených možností už rozloženie 4 x 6 nebude vyzerať dobre a teda už nebude mať využitie.