Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Galaxy Tab S9 Ultra Android 14 UI 6.1

(Téma vytvořeno: 09-08-2024 12:00 AM)
277 Zobrazení
Members_lz08tD2
Explorer
Možnosti

Po aktualizaci na Android 14 UI 6.1  v aplikaci Samsung Internet Browser nelze měnit v nastavení v sekci Rozložení a menu - Zobrazit panel karet [chybí přepínač] a Skrýt stavový panel [přepínač je zašedlý] Před aktualizací vše O.K. nepomohla ani nová instalace aplikace Samsung Internet Browser a verze beta.Samsung Internet Browser NastaveníSamsung Internet Browser Nastavení

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Members_lz08tD2
Explorer
Možnosti

Tak jsem to po různých instalací verzí a i z jiných zdrojů v noci vzdal a nainstaloval  jsem zpět z Google Play  verzi 25.0.1.3 s následnou aktualizací na 26.0.1.3  a výsledek stále stejný 😑  tak jsem se s tím smířil že se to časem opraví a dal jsem Tablet na pomalé nabijení z PC a šel zalehnout. Přes noc asi zapracovala umělá inteligence uvnitř Tabletu 😂 a ráno už šlo v menu nastavovat vše 😎 foto přiloženo.NastaveníNastavení

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Co reinstalace nebo jiný zdroj (Google play, nebo galaxy store)?
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
u mňa na Tab A9 to funguje klasicky. Nemyslím, že na S9 by to bolo iné, preto skúste:
- reštart zariadenia
- zmazanie dát a vyrovnávacej pamäte cez nastavenia - aplikácie - Samsung internet - úložisko
- skúste Wipe cache partition
- pokiaľ vyššie uvedené nepomôže skúste tento proces ešte raz s tým, že appku odinštalujte a nainštalujte nejakú staršiu verziu z napr. apkmirror.
0 Like
Members_lz08tD2
Explorer
Možnosti

Jak je napsáno výše v tématu - po aktualizaci na android 14 UI 6.1  jak napovídá foto 😟 v Android 13 bylo vše O.K. nepomohli ani starší verze a ani nejnovější BETA verze 27.0.0.26 ☹️ 

TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
pokiaľ vyššie uvedené postupy nezabrali, podozrievam, že situáciu spôsobuje nejaké konfliktné nastavenie. Napr. skúste pozrieť v nastaveniach - displej - možnosti Aplikácie na celej obrazovke a Výrez pre fotoaparát. Pokiaľ je napr. skrytie výrezu pre fotoaparát nastavené inak ako na automatický spôsobí to zašednutie možnosti Skryť stavový panel. Podobne to bude asi aj s možnosťou zobrazenia panelu kariet, ale tam si nie som istý aké nastavenie by to mohlo spôsobovať. Najskôr ale asi nejaké priamo v aplikácii Samsung internet.
0 Like
Řešení
Members_lz08tD2
Explorer
Možnosti

Tak jsem to po různých instalací verzí a i z jiných zdrojů v noci vzdal a nainstaloval  jsem zpět z Google Play  verzi 25.0.1.3 s následnou aktualizací na 26.0.1.3  a výsledek stále stejný 😑  tak jsem se s tím smířil že se to časem opraví a dal jsem Tablet na pomalé nabijení z PC a šel zalehnout. Přes noc asi zapracovala umělá inteligence uvnitř Tabletu 😂 a ráno už šlo v menu nastavovat vše 😎 foto přiloženo.NastaveníNastavení

0 Like