Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy TAB S6 lite P615

(Temat utworzony: 12-12-2021 03:16 PM)
1012 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Witam. Zakupiłem przejściówkę USB -C HDMI i za cholerę nie mogę połączyć tabletu z Tv ( Też Samsung) a konkretnie qled55 60a.

Czy ktoś może mi pomóc?Sprzedawca na Allegro mówi że to działa więc może ja coś źle robię....A i z Dexem też nie łączy 😒

0 Like
11 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Tablet S6 lite p 615

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Nie zależy mi na Dex tylko na całej reszcie.Obraz, dźwięk itp. Koleś co mi sprzedał przejściówkę zarzeka się że sprawdzał i działa.W necie też różne opinie i już się gubię
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User, Galaxy Tab S6 Lite nie posiada portu USB z wyjściem wideo. Dlatego raczej żadna przejściówka tutaj nie zadziała.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Dobra dzięki.Jutro zadzwonię do gościa z Allegro i jak jest taki cwany to nie mi wytłumaczy jak to podłączyć.Ciekawy jestem bo się zarzekał to działa
0 Like
szpaken
Apprentice
Opcje

Witam chce kupić Tablet SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" 4/64 GB LTE Wi-Fi Szary + Rysik S Pen I moje pytanie brzmi czy tablet ma możliwość wysyłania obrazu przy pomocy Hub BASEUS Cahub-CY0G

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szpaken, Zajrzyj do poniższego wątku. Ten tablet nie ma możliwości wysyłania obrazu przez złącze USB-C.

Galaxy TAB S6 lite P615
https://eu.community.samsung.com/t5/tablety/galaxy-tab-s6-lite-p615/td-p/4446487

szpaken
Apprentice
Opcje
A jaki tablet miał by tą opcję przesyłania obrazu przez hub
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@szpaken, Tab S7, S8, S9.

0 Like