Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

czarny ekran na samsung tab S7 plus

(Temat utworzony: 26-12-2023 09:17 AM)
909 Wyświetlenia
jarekjd
Student
Opcje

Witam,

Moj tablem S7+ nagle ma problemy z ekranem. Po prostu sie ladowal wczesniej. Nie bylo zadnego upadku czy fizycznych uszkodzen.

Jak wybudzam tablet mignie na chwile i sie nie wlacza (jest dalej czarny ekran).

Probowalem go restartowac power + Vol-, ale miga tylko na chwile ekran i nic sie nie dzieje. Czekam jeszcze az tablet sie rozladuje.

Jest jeszcze dla niego jakas nadzieja?

#Galaxy Tab

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, bardzo możliwe, że będzie konieczna wizyta w autoryzowanym serwisie. Tutaj nie będziemy w stanie stwierdzić, co można zrobić z tabletem

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, bardzo możliwe, że będzie konieczna wizyta w autoryzowanym serwisie. Tutaj nie będziemy w stanie stwierdzić, co można zrobić z tabletem
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jarekjd  Witam

Wygląda na to że będzie potrzebna wizyta w serwisie

Telquel
First Poster
Opcje
Jak to się skończyło? Grałem w grę, leciała reklama, zaczęły jakieś białe paski mrugać, nagle czarny ekran i czasami widzę tylko po prawej stronie migotanie białych pasków przez ułamek.
0 Like
jarekjd
Student
Opcje
*****. Cena wyświetlacza = cenie tableta
0 Like
Telquel
First Poster
Opcje
Mam ubezpieczenie na szczęście. Zrobiłem twardy restart, do wpisania pinu, było widać wszystko, ale po prawej stronie latają białe kreski. Później czarny tylko obraz, przy włączeniu tylko białe kreseczki z prawej strony.
0 Like
Telquel
First Poster
Opcje
Teraz załączył się jedna fieletowa kreska widoczna.
0 Like