09-05-2024 10:07 PM
Witam serdecznie
Zauważyłem na moim tablecie pewien problem i szczerze mówiąc nie wiem nawet do jakiego elementu urządzenia go przypisać.
Otóż od kiedy tylko go zakupiłem, urządzeniu zdarza się złapać zawiechę po wygaszeniu ekranu. Ponowna próba wybudzenia go (naciśnięcie przycisku włącznika lub double tap) nie daje natychmiastowego efektu. Bywa, że ekran włącza się nawet dopiero po 2-3 minutach.
Problem nie wydaje się być związany ze stanem baterii, podłączeniem do ładowarki - przywracałem też do ustawień fabrycznych i nic to nie dało. Opóźnienie występuje jednak wyłącznie gdy ekran wygasi się samoczynnie. Gdy sam go wygaszam, włącza się bez żadnej zwłoki.
Wcześniej rzadko go używałem i problem nie był dotkliwy, teraz jednak jest w użyciu znacznie częściej i sprawia, że chce się rwać włosy z głowy.
Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją, być może na innym urządzeniu? Jest coś co mogę zrobić sam, czy pozostaje mi oddanie urządzenia do serwisu?
10-05-2024 09:14 AM — edytowano 10-05-2024 09:16 AM
@boorowa Dzień dobry
Kiedy przywracał Pan ustawienia fabryczne, to była też przywracana kopia zapasowa?
Proszę spróbować przywrócić ustawienia fabryczne bez przywracania kopii zapasowej. Jeśli to nie pomoże, to pozostanie oddanie urządzenia do serwisu.
10-05-2024 04:18 PM