Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

migotanie ekranu tablet

(Temat utworzony: 29-04-2025 07:01 PM)
217 Wyświetlenia
okokokokokokokok
Explorer
Opcje

za każdym razem gdy podzielam ekran na dwie jakiekolwiek aplikacje i mam jednocześnie włączony tryb ochrony oczu, ekran zaczyna migotać na kolor żółty oraz jasno żółty/niebieski- normalny, a tablet nowy... ktos miał tak samo? jak to naprawic...

0 Like
42 Odpowiedzi
Aros12
Helping Hand
Opcje
pewnie musiałbyś resetować ale troche słabo. U mnie na ipadzie nigdy problemów przez 3 lata nie było i nadal dobrze działa a tu takie rzeczy
okokokokokokokok
Explorer
Opcje
na razie czekam na pomoc zdalna z samsung members... ale ale troche czekam juz
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Hej na Twoim miejscu spróbowałbym następujących rzeczy:
1. Aktualizacji wszystkich aplikacji
2. Zaktualizowania oprogramowania tabletu
3. Ponownego uruchomienia urządzenia
4. Wykonania zabiegu wipe cache partition oraz oraz naprawy aplikacji
5. Przywrócenia tabletu do ustawień fabrycznych bez przywracania danych z kopii. Jeżeli nie możesz sobie na to pozwolić, to przynajmniej nie przywracaj danych dotyczących ustawień urządzenia.
okokokokokokokok
Explorer
Opcje
sprobuje 4 mam nadzieje ze pomoże :smiling-face:
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Wykonaj te kroki które napisał @YOX ale pamietaj że nie wszystkie aplikacje obsługują dzielenie ekranu. Stąd moze być problem.

Pozdrawiam
okokokokokokokok
Explorer
Opcje
nawet sams notes i yt, mess i ustawienia, doslownie wszystko zrobilam, zostalo chb zresetowac tablettt I
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Ok. Reset (wł/wył) nic nie da. W twoim przypadku hard reset bez przywracania kopii zapasowej.
0 Like
okokokokokokokok
Explorer
Opcje
napisalam do samsunga na members odnośnie problemu i odpisali, że wyślą mi aktualizację z poprawką. ktoś nie jak ją pobrać?
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@okokokokokokokok, Chodzi o brak baneru promocyjnego ? W niektórych przypadkach organizator aktywuje baner ręcznie i nie wymaga to ingerencji z Twojej strony. Upewnij się tylko, że posiadasz najnowszą wersję aplikacji Samsung Members.