Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Galaxy Tab 8+ nie włącza się

(Temat utworzony: 09-03-2023 02:46 PM)
3959 Wyświetlenia
Mati852
Pioneer
Opcje

Witam mam problem z tabletem galaxy tab 8+ 

Około 2 lub 3 może 4 dni temu to chciałem sobie posłuchać muzyki (tak na tablecie) kliknołem przycisk i nic klikołem jeszcze jeden raz i też nic jakby tablet był wyłączony spróbowałem go włączyć i też nic oczywiście tablet nie był rozładowany miał około 96% i był włączony 
Więc podłączyłem go do ładowania i jedyne co się stało to zawibrował na ekranie nic się nie pojawiło zostawiłem tableta podłączonego do ładowania po chyba jakiejś godzinie (może mniej nie pamiętam) sprawdziłem i też nic kiedy myślałem że trzeba go zanieść do serwisu to nagle kliknołem 2 razy w przycisk I tablet się włączył więc dałem sobie spokój niestety nie na długo
Tablet jest używany głównie do pisania w szkole ponieważ mam strasznie nieczytelne pismo dziś kiedy wyjmowałem go z plecaka było dokładnie to samo tablet był jakby wyłączony i niestety w momencie kiedy to pisze to nadal jest nie wiem co się dzieje ale możliwe że czeka mnie wizyta w serwisie a może to coś innego nie wiem macie jakieś pomysły?
Tablet był ładowny oryginalnym kablem z opakowania

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę przytrzymać wszystkie przyciski na raz tak dlugo, aż pojawi się loga na ekranie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę przytrzymać wszystkie przyciski na raz tak dlugo, aż pojawi się loga na ekranie.
Mati852
Pioneer
Opcje
Tablet się włączył ale to mam robić zawsze kiedy tak się stanie?
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tablet się zawiesił, czasami się tak zdarza, teraz powinien pracować i włączać się normalnie. Taka kombinacja klawiszy, to tak zwany miękki reset.
Mati852
Pioneer
Opcje
Ok dziękuję za pomoc
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.