Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Cashback

(Téma vytvořeno: Sobota)
164 Zobrazení
Bebe05
First Poster
Možnosti
So kdy se vyplácí? Já si kupovala tablet na konci ledna. No cashback už mám potvrzený a píšou že to má dojít do 14 dní. No konec tě lhůty je 8.3. Což mi přijde nereálné aby mi peníze došly. Už jen to jaké problémy byli už při vyřizování toho cashbacku tak mi tato akce začíná pripadat trošku pochybně. Jaké máte zkušenosti vy? Vyplatili vám ho?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Bebe05 

pokud jste splnila veškeré podmínky pro uplatnění bonusu, což nejspíš ano, když máte cashback potvrzený, tak se nemusíte bát. Pokud nedojde začátkem týdne, kontaktujte infolinku Samsungu. Na lince dohledají Vaši registraci a případně pomůžou. Hezký den.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Bebe05 

pokud jste splnila veškeré podmínky pro uplatnění bonusu, což nejspíš ano, když máte cashback potvrzený, tak se nemusíte bát. Pokud nedojde začátkem týdne, kontaktujte infolinku Samsungu. Na lince dohledají Vaši registraci a případně pomůžou. Hezký den.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
MartinHS25
Samsung Members Star ★
Možnosti
Dobrý den, když vám nedorazí v pondělí, kontaktujte podporu. Mně zatím vždycky cahback dorazil. https://www.samsung.com/cz/support/contact/?srsltid=AfmBOooQ0qixXy_9eU99NIV-F3jilzVSxfC-FuPqExqmq25Y...
Filko01
Student
Možnosti
Doby den. Mně cashback za tablet přišel až kolem 30. dne od potvrzení casbacku.
0 Like
no_name18
First Poster
Možnosti
Mě nelze vyplatit CashBack protože se mě ani nezbrazil na to možnosti ale email o potvrzení mám
0 Like
Petr1985
Apprentice
Možnosti
Přišel mi dnes email, že mám nárok na Cashback přičemž je nutné potvrdit v aplikaci Samsung Members v sekci Výhody, připravený banner. Banner ale nikde není. Nevíte, co s tím?
0 Like
Lenull
Student
Možnosti
Mám stejný problém. Nikde není nic k potvrzení.
0 Like
Petr1985
Apprentice
Možnosti
Tak mně už se tam banner objevil. Tak se zkuste znovu podívat.
0 Like
Lenull
Student
Možnosti
Už! Už se mi to potvrzení také zobrazilo. Tak snad bude vše v pořádku.
Hezké dny!
0 Like
Petr1985
Apprentice
Možnosti
Tak super 😊 přeji Vám též pěkné nadcházející jarní dny.