Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Cash back

(Téma vytvořeno: 26-02-2026 12:18 AM)
645 Zobrazení
Marecek009
Student
Možnosti
Ahoj, postupuji podle bavodu ale nikde nemuzu najit cash back registraci na tablet, zakoupeny 12.2.2026 . Podle navodu to ma jit nekde pod banerem "vyhody" v aplikaci Samdung members . Nikde tam nic neni na registraci nebo cokliv. Vseckp jsem zkousel ,maximalne me to hodi zpet na web a tam mi to pise zase az se registriji v Members...

Muzete mi pradit, prosim??
Dekuji moc.
8 Odpovědi
Polo12
Samsung Members Star ★
Možnosti
Zdravím @Marecek009, je to hned na hlavní stránce aplikace Members (záložka "informace")...a poté ve výhodách úplně dole😊1772061945024.jpg1772061945055.jpg

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
Marecek009
Student
Možnosti
No ja to mam takto...cetl jsem podrobne podminky a pry to musim registrovat z daneho zarizeni...1772062971998.jpg
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, ano, banner se objeví pouze v novém zařízení. Pouze tam bonus potvrdíte.

Pomohla tato odpověď? Click na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás potěší
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň @Marecek009 

Je potreba sa registrovať na novom zariadení a až po prihlásení do siete (WiFi / GSM) + byť prihlásený svojím Samsung účtom.

---------------------------------------------------------------------------------
Pomohla Vám táto odpoveď? Klik na "OZNAČIT JAKO ŘEŠENÍ" nás poteší
Katyhofy
First Poster
Možnosti
Ahoj. Já zase hledám, kde potvrdit vyplacení cashbacku...jdu podle návodu v obdrženem emailu,ale banner,kde mám udělat potvrzení nenacházím.
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Marecek009 pekný deň, podarilo sa Vám registrovať? Dajte nám vedieť 😉 

0 Like
Skleněnka
First Poster
Možnosti
Mě to zaregistrovat šlo,ale peníze nikde.Je to dost složitější dohledatelné a přijde mi to schválně.Nezlobte se na mě,ale cítím to tak,že se počítá s tím,že to lidé vzdají.
0 Like
JanaRosa
First Poster
Možnosti
Dobrý večer, potřebuji poradit. Zakoupila jsem nový telefon, ale při registraci Cashbacku mi aplikace hlásí PURCHASEDATE LaterPurchaseDatevalidationMessage
0 Like