dátum: 24-08-2021 03:09 PM
Teljesen véletlenszerűen kapom meg az sms-eimet és a viber üzeneteimet. Nem csak hogy értesítést nem jelez, de még akkor sem mutatja a viber üzenetet, ha megnyitom az alkalmazást, csak órákkal később...
S10e telefonom van.
Ötlet?
24-08-2021 03:40 PM – szerkesztés: 24-08-2021 03:40 PM
Szia!
Amikor órák telnek el, ugyanazon helyen/helységben vagy?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 24-08-2021 04:06 PM
Szia!
Nagyon köszönöm a válaszodat! Azt hiszem nem egy helyen, bár nem tudom az egy hely mit jelent. Ami érdekes, hogy az sms bizonyos aktivitás után szokott megjönni. Múltkor például miután befejeztem egy telefonhívást. Az sms probléma viszonylag új, a viber régóta problémás, de az korábban legalább akkor jelzett, ha megnyitottam az alkalmazást
dátum: 24-08-2021 05:17 PM
Lehet, hogy a helynek is van szerepe, mert amint elhagytam a munkahelyem épületét, megkaptam a választ a 2 órával azelőtt küldött sms-emre. Ebben az esetben mi lehet az ok, illetve a megoldás?
24-08-2021 06:59 PM – szerkesztés: 24-08-2021 07:00 PM
Jó eséllyel a térerő lesz a válasz, illetve munkahelyi hálózati korlátozás esetleg.
Egyébként egy SIM kártya csere, a készülék szoftverének frissítése, illetve egy gyári visszaállítás sem árthat alternatívaként.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 30-08-2021 08:44 AM
Szia,
Sikerült @RozvM által javasolt lépéseket elvégezni? Továbbra is fennáll a probléma?