Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Sms és viber probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-08-2021 03:09 PM)
486 Megtekintések
Members_qFfRP6W
First Poster
Beállítások

Teljesen véletlenszerűen kapom meg az sms-eimet és a viber üzeneteimet. Nem csak hogy értesítést nem jelez, de még akkor sem mutatja a viber üzenetet, ha megnyitom az alkalmazást, csak órákkal később...

S10e telefonom van.

Ötlet?

0 tetszik
5 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Amikor órák telnek el, ugyanazon helyen/helységben vagy?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Members_qFfRP6W
First Poster
Beállítások

Szia!

Nagyon köszönöm a válaszodat! Azt hiszem nem egy helyen, bár nem tudom az egy hely mit jelent. Ami érdekes, hogy az sms bizonyos aktivitás után szokott megjönni. Múltkor például miután befejeztem egy telefonhívást. Az sms probléma viszonylag új, a viber régóta problémás, de az korábban legalább akkor jelzett, ha megnyitottam az alkalmazást

0 tetszik
Members_qFfRP6W
First Poster
Beállítások

Lehet, hogy a helynek is van szerepe, mert amint elhagytam a munkahelyem épületét, megkaptam a választ a 2 órával azelőtt küldött sms-emre. Ebben az esetben mi lehet az ok, illetve a megoldás?

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Jó eséllyel a térerő lesz a válasz, illetve munkahelyi hálózati korlátozás esetleg.

Egyébként egy SIM kártya csere, a készülék szoftverének frissítése, illetve egy gyári visszaállítás sem árthat alternatívaként.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@Members_qFfRP6W 

Szia,

Sikerült @RozvM által javasolt lépéseket elvégezni? Továbbra is fennáll a probléma?