Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S 22 bejövő hívás probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-03-2022 09:04 AM)
1105 Megtekintések
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Sziasztok !
A következőkben az S 22 széria bejövő hívás probléma megoldásával kapcsolatban szeretnék segítséget nyújtani,saját tapasztalat alapján. 
Gyakran megesett velem,hogy én hívni tudtam,de engem nem értek el,a hívó félnek kikapcsolt állapotott jelzett a telefon.
A megoldás a következő :
-Beállítások,kapcsolatok,mobilhálózatok menüben a Volte -hívásokat engedélyezni kell. De ez még nem elég,ugyanis ezt még a szolgáltatónál is kérni kell,mert alapból ott nincs aktiválva (Telekom). Ez nagyon egyszerű ; egy sms-t kell küldeni a 1414-re a következő szöveggel ; +4GHANG (Telekomnál,a többi szolgáltatót nem ismerem).
Rövidesen két üzenet jön,hogy a szolgáltatást bekapcsolták,indítsuk újra a telefont.
- Indítsuk újra a telefont.
-Beállítások,kapcsolatok,sim-kártya-kezelő menüben a sim kártya alatt megjelenik a számunk,ez ugyanis idáig ismeretlen számot mutatott ( ezt egyébként a műveletek megkezdése előtt nézzétek meg tényleg így van.
Aki két simet használ,annak mindkét simnél aktiválni kell a Volte-hívásokat az előbbi módszer alapján,ugyanis a Volte-hívás nem telefon,hanem sim függő !!
Ez a megoldás nálam tökéletesen müködik,próbáljátok ki 🙂🙂🙂
Sok sikert kívánok mindenkinek hozzá !!🙂

10 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Köszönjük az infót. Azóta nem jelentkezett a probléma?

Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Szia !
Nekem ez a módszer megoldotta a bejövő hívás gondjaimat,remélem,hogy másnak is tudtam segíteni vele 🙂🙂🙂
0 tetszik
TamásT
Samsung Expert
Beállítások
köszönjük
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Nagyon szívesen,én köszönöm🙂
0 tetszik
Members_jfrsK57
First Poster
Beállítások

Köszi szépen a segítséget.

Bekapcsoltattam.

Remélem, megoldja a problémát!

Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Szia !
Nálam igen !
Szívesen 🙂
0 tetszik
Guyant
Student
Beállítások

Szia!

Nekem is hasonló a problémám, csak nekem nem a telekomos, hanem a yetteles számommal. Már 4 hónapja megvan az S22-m, de a múlt hétig nem volt ilyen problémám. Azóta viszont sajnos sokszor nem tudnak elérni. Már kicseréltem a sim kártyámat is, engedélyeztem a volte-t is, beszéltem a yettellel is, engedélyezve van a volte ott is, de mégsem tudnak mindig elérni... Viszont néha meg igen, úgyhogy fogalmam sincs mit tehetnék még... Átraktam a sim kártyát egy ezeréves huaweibe, ott simán elérhető vagyok, mondjuk ott nem volt benne másik sim. Csekkoltam a frissítéseket is, nincsen újabb... Olvastam, hogy sokaknak még a megjelenéskor, év elején volt ilyen problémájuk, de aztán a frissítésekkel megoldódott, hát nekem meg eddig nem volt ilyen problémám, de múlt hét óta van. Mit tehetnék még?

0 tetszik
Anonymous User
Nem alkalmazható
Beállítások
Szia !
Ha ezek a dolgok nem segítettek ,akkor tanácstalan vagyok !
0 tetszik
Guyant
Student
Beállítások

Most átállítottam, hogy a hálózat ennél a simnél csak 2G legyen és úgy most működik...