Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Pop-up értesítési stílus hiba

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-01-2023 03:46 PM)
318 Megtekintések
NGYGBR
Apprentice
Beállítások

Sziasztok!

Szeretném kérni a segítségeteket, ugyanis már több mint másfél éve szenvedek a Messenger értesítésének helyes beállításával.

A problémám:
Lezárt és nem lezárt kijelző esetében sem jelez úgy a bejövő üzeneteknél a Messenger, ahogy kellene (nem megy a pop-up mód).
Kizárólag ennél nem működik a felugró ablak értesítési mód helyesen, minden egyéb más alkalmazásnál (Viber, Insta, stb) tökéletesen jelez. Próbáltam már tényleg mindent. Amint előjött a probléma egyből cache törléssel próbálkoztam, majd utána újra is telepítettem, de ugyanúgy nem működött hibátlanul. Még a telefont is újra raktam...

Az alkalmazásnak az értesítési kategóriáján belül mindent beállítottam felugró ablakos jelzésre, de amint jön üzenet, a "Chats" kategórián belül automatikusan deaktiválódik a korábban beállított mód. Ez mitől lehet?
Amennyiben valaki reagál üzenetemre valamilyen emoji-val teljesen jól jelzi a telefon.
Azt vettem észre, hogy ha kikapcsolom a chat fejeket, akkor működik a pop-up értesítés minden új üzenetnél tökéletesen.

Egy időben annyira idegesített az, hogy nem jelez a telefon új üzeneteknél, hogy kikapcsoltam a chat fejeket. Viszont mostanra meg már ennek a hiányát érzem és visszakapcsoltam...

Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni ebben.

Telefonomról:
Galaxy A52, ONE UI 5.0, Android 13, Január  1-én esett át utoljára szoftverfrissítésen.

Köszönöm.

6 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Próbáltad az alkalmazás gyorsítótárát törölni? 

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia,

Hanyas alkalmazásverzió van telepítve pontosan Messenger-ből?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
NGYGBR
Apprentice
Beállítások

Igen próbálkoztam már azzal is és az adatok törlésével is. Sajnos nem oldotta meg.

0 tetszik
NGYGBR
Apprentice
Beállítások

Szerintem a legújabb 393.0.0.18.92 verzió van telepítve. 

0 tetszik
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Kérlek ellenőrizd a Beállítások➡Alkalmazások➡Messenger menüben, a lista legalján.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
NGYGBR
Apprentice
Beállítások

Screenshot_20230131_092841_Settings.jpg

0 tetszik