dátum: 27-01-2023 03:46 PM
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket, ugyanis már több mint másfél éve szenvedek a Messenger értesítésének helyes beállításával.
A problémám:
Lezárt és nem lezárt kijelző esetében sem jelez úgy a bejövő üzeneteknél a Messenger, ahogy kellene (nem megy a pop-up mód).
Kizárólag ennél nem működik a felugró ablak értesítési mód helyesen, minden egyéb más alkalmazásnál (Viber, Insta, stb) tökéletesen jelez. Próbáltam már tényleg mindent. Amint előjött a probléma egyből cache törléssel próbálkoztam, majd utána újra is telepítettem, de ugyanúgy nem működött hibátlanul. Még a telefont is újra raktam...
Az alkalmazásnak az értesítési kategóriáján belül mindent beállítottam felugró ablakos jelzésre, de amint jön üzenet, a "Chats" kategórián belül automatikusan deaktiválódik a korábban beállított mód. Ez mitől lehet?
Amennyiben valaki reagál üzenetemre valamilyen emoji-val teljesen jól jelzi a telefon.
Azt vettem észre, hogy ha kikapcsolom a chat fejeket, akkor működik a pop-up értesítés minden új üzenetnél tökéletesen.
Egy időben annyira idegesített az, hogy nem jelez a telefon új üzeneteknél, hogy kikapcsoltam a chat fejeket. Viszont mostanra meg már ennek a hiányát érzem és visszakapcsoltam...
Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni ebben.
Telefonomról:
Galaxy A52, ONE UI 5.0, Android 13, Január 1-én esett át utoljára szoftverfrissítésen.
Köszönöm.
dátum: 30-01-2023 08:58 AM
Szia,
Próbáltad az alkalmazás gyorsítótárát törölni?
dátum: 30-01-2023 09:35 AM
Szia,
Hanyas alkalmazásverzió van telepítve pontosan Messenger-ből?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 30-01-2023 09:38 AM
Igen próbálkoztam már azzal is és az adatok törlésével is. Sajnos nem oldotta meg.
dátum: 30-01-2023 09:40 AM
Szerintem a legújabb 393.0.0.18.92 verzió van telepítve.
dátum: 31-01-2023 02:06 AM
Kérlek ellenőrizd a Beállítások➡Alkalmazások➡Messenger menüben, a lista legalján.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 31-01-2023 09:30 AM