dátum: 14-01-2022 05:25 PM
Meg szeretném osztani a Samsung Magyarorsággal és az Oktogon Szerviz Kft. hivatalos Samsung márkaszervízzel kapcsolatos élményeimet.
December 3-an (2 hónappal a garancia lejárta után) a TV-m bootloop-ba akadt (nem kapcsolt be, felvillantotta a logo-t, majd folyamatosan újraindult). Utanánanéztem a problémának, gyakori eset ennél a típusnál, mindenkinél kijelző- és alaplap csere volt a megoldás. Ezeket az információkat továbbítva a márkaszervíz felé azt mondták, hogy valószínűleg csak egy tápegység, vagy alaplap csere megoldja a problémát.
Gondoltam beviszem a hivatalos szervizbe, hogy nézzék meg mi a probléma és adjanak egy ajánlatot a javításra, közben esetleg megpróbálok a samsungnál méltányosságot kapni, hiszen szerintem egy 2 éves TV rendeltetésszerű használattól nem kéne tönkremenjen. Az ügyfélszolgálat határozottan lepattintott, hogy sajnos ha lejárt a garancia akkor nem foglalkoznak az üggyel.
Miután leadtam a TV-t, másnap kaptam egy SMS-t a szervíztől, amiben annyi áltl, hogy "a leadott készüléken nem történt javítás". Ezután próbáltam felhvni a szervízt, hogy kapjak némi érdemi információt is. A szervíz elérhetetlen. 100-ból 1-szer talán kicsöng, de akkor is lebontja 6 perc után a vonalat, mert nem veszik fel. Szerencsére nagyon sokadik próbálkozásra felvették, és azt mondták, hogy kijelzőt kell cserélni, de a Samsung nem tud nekik kijelzőt biztosítani, ezért nem vállalják a javítást.
dátum: 16-01-2022 09:25 PM
dátum: 17-01-2022 09:41 AM
Szia!
Reméljük a sztori vége happy end lesz. Ám nekem 8 éves Samsung tévém van, a szoftverének elmaradását leszámitva teszi a feladatát.
Az eseted azért is rossz, mert a december és február közti időszakban a kereskedelem próbal felállni az évvégi káosz és készlethiányból. Ez tényleg minden elektronikai cikkre érthető.
dátum: 21-01-2022 09:09 AM
Nagyon szomorúan olvasom, remélem minden rendben lesz! Majd update-et küldj mi lett a vége!
dátum: 25-01-2022 04:57 PM
Szomorú, hogy ez történt... sajnos sok a negatív eset ilyen kérdésekkel, de remélhetőleg ez javulni fog hamarosan...
dátum: 03-01-2024 11:00 AM
Egy dji kamerám van náluk. Nevetséges hogy ezt ügyfélszolgálatnak nevezik. Különböző napokon különböző időpontokban hívom őket de 99%-ban elérhetetlen. Legalább 50 híváson vagyok túl és 2 alkalommal sikerült elérni őket. Annyit kellene mondanom hogy küldjék vissza a kamerám futárral mert elkészült a javítás de megoldhatatlan...
dátum: 06-09-2024 01:11 PM