Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Galaxy A50 internet probléma

(Témakör létrehozásának dátuma: 17-06-2019 03:27 PM)
8647 Megtekintések
Tamás1973
Apprentice
Beállítások

Az új Galaxy A50 készülék alapvetően jó, azonban van egy komoly hibája. Az internet adatkapcsolat (akár Telekom akár Vodafone) kizárólag kiváló jelerősség esetén működik megfelelően. Gyengébb jelerősség esetén (nagyobb városokat elhagyva) akadozik az internet a sebessége pedig a 0-hoz közelít. Van amikor segít a manuális csak 3G-re állítás van amikor az sem, Minden beállìtás megfelelő, ezt már az ügyfélszolgálat technikusa is megnézte. Ugyanazon helyeken más készülékben ugyanazon SIM kártyák rendben működnek. Sajnos a samsung külföldi fórumaiban is sok ilyen jellegű komment van. Az ügyfélszolgálat ködösít, az egyik ügyintéző azt mondta, hogy várjak majd lesz frissítés, a másik pedig nem is tud ilyen hibáról és a frissítésről sem. Valakinek ilyen probléma vagy megoldás vagy információ?

26 Válaszok
martika1
Apprentice
Beállítások

Sikerült rá jönnöm hogy működjön ne kapcsoljon le a mobilnet.

Beállítások / kapcsolatok /sim kártya kezelő/ általános beállítások.

Amelyiken nincsen mobilnet az Csak 2Gre van állítva. Amelyiken pedig van a mobilnet az LTE/3G/2G van beállítva.

Beállítások/ kapcsolatok/ mobilhálózat/ hozzáférési pontok neve.

Kiválasztod amelyiken van a mobilnet

Ezeket kell még beállítani

APN tipusa-nincsen beállítva 

Hitelesítés típusa-nincsen beállítva 

APN  protokollja IPv4/IPv6

Nálam 3.5 hete működik eddig nem volt semmi baj. 

Woltarex
Student
Beállítások
Szia! Nekem a Telenor adott egy custom API-t, ott nem tudom az APN típusát "Nincs beállítva"-ra állítani. Elég ha csak átállítom a protokollt?
0 tetszik
martika1
Apprentice
Beállítások

Screenshot_20200313-103226_Settings.jpgScreenshot_20200313-103239_Settings.jpgScreenshot_20200313-103245_Settings.jpg

Így van beállítva a telefonom és 3,5 hete szuperül működik :smiling-face:

Remélem tudtam segíteni aki ilyen problémával küzd :smiling-face:

További szép estét Mindenkinek

Zolcsi64
First Poster
Beállítások

Telekomos beállítást is jó lenne tudni mert nekem még mindig nem működik két telekomos kártyával.  Köszönöm előre is.

0 tetszik
s500fiat
First Poster
Beállítások

Nekem is telenoros kártyák vannak bent és 9-es rendszeren halott volt a mobilnet. Frissítettem 10-es rendszerre és most jó.

Martika1 ! A te beállításaiddal nekem nem lesz az adott sim kártyán volte kijelzés.

Nekem így van :Screenshot_20200509-173253_Settings.jpg

SweetLove
Apprentice
Beállítások
Nagyon elszomorít hogy egyik napról a másikra meghal a telefon ami persze nem is olyan olcsó( legalábbis nekem) segítség persze nincs
0 tetszik
Ati71
First Poster
Beállítások
Az új Galaxy A54 es készülékemen térerő probléma van a feleségemén szintén. A régi A50 es készüken ilyen probléma nincs. A hívott fél nem hall. A telekom szerint ez típushiba. Mit tehetek?
0 tetszik