Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Hang(be)nem/vitel....

(Témakör létrehozásának dátuma: 01-04-2024 11:08 AM)
174 Megtekintések
Lacika89
First Poster
Beállítások
Szóval kezdeném azzal a mondandómat hogy egész gyermekkorom óta ismerem a samsung termékeket mégse gondoltam volna hogy 2024-ben ahol még most is az egyik vezető piaci márka nem tudtak összerakni a mesterséges intelligenciával a hátuk mögött egy samsung billentyűzethez hangalapú gépelést magyarul végző programsort. Most ráadásul leszedtem az ai frissítést is ami ad neked "tolmács" segédet is, ez a bizonyos tolmács az általad kiválasztott fordítani kívánt vagy fordított nyelvet bármikor kommunikálja feléd angolul vagy te kommunikálod felé angolul.

A problémám abból adódik hogy nem vagyok egy gyors és gépíró mester sőt ha telefonon kell gépelni akkor csak egyetlen egy újjal gépelek amivel így sok hibát vétek sok a visszatörlés ráadásul vannak helyzetek amikor például vezetek vagy dolgozok és ilyenkor a legegyszerűbb módnak a hangalapú bevitelt látnám ismétlem látnám. Mivel a munkahelyem kint van a puszta közepén és ráadásul rengeteg acélsterkezet beépítve felettünk ezáltal a térerő az nem túl jó néha ( bizonyos része akár egy Faraday-kalitka) így minden olyan nyelvi csomag ami internet alapú általában nem használható így nem tudok diktálni maximum offline-ba angolul.

Szoval szeretném összegezni milyen eszközökkel indulunk neki a probléma megoldásának (mert ugye gondolom meg akarja oldani a problémát a Samsung, ugye????)
Samsung billentyűzet:
-Kiváló hangfelismerés (már elsőre is)
-offline nyelvek
-ai is segíti
Google billentyűzet / Gboard:
-szoveg felismerés elég gyatra, gondolom idő kell még neki hogy összeszokjunk
-offline nyelvi csomag angol (meg kirgiz, szudani, ógörög, eddig ismert összes holt nyelv)
- tudok diktalni angolul offline egy térerő nélküli helyen de magyarul nem!
-mivel többnyelvű bevitelt valasztottam sokáig "gondolkodik" és ha ismét a mikrofonra nyomok félbe hagyja a mondat közepénél a gépelést...
By the way éppen a samsungnak alvállalkozunk most 🤓
3 Válaszok
Ghost76
Navigator
Beállítások
Szia, a windows gyártó SwiftKey ai billentyűzetét nem próbáltad? Úgy rémlik mikor még nem volt a kezükben már akkor is tudott diktálást szöveggé alakítani, most már van benne ai is hátha még jobb lett. Esetleg egy próbát megér. Persze felelősséget nem vállalok érte. Én tényleg jó rég használtam. Személy szerint inkább kézzel írok (Nebo) ha már jegyzet.
Persze ettől még szégyen, hogy ez 2024- ben nem elérhető magyar nyelven, de azért vegyél S24 ultrát nem kevés pénzért.
0 tetszik
Ghost76
Navigator
Beállítások
Bocsánat közben megnéztem és az ajánlott billentyűzet is hozzá lett kötve az online világhoz. Szóval nincs diktálás ha nincs net. Sorry.
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások

a magyar nyelv egyelőre nem támogatott a tolmácsban sem, állítólag nyáron érkezhet majd meg a magyar nyelv támogatása, ha minden igaz. gyanítom előbb-utóbb offline nyelvi csomagok is lesznek

0 tetszik