dátum: 17-06-2019 03:27 PM
Az új Galaxy A50 készülék alapvetően jó, azonban van egy komoly hibája. Az internet adatkapcsolat (akár Telekom akár Vodafone) kizárólag kiváló jelerősség esetén működik megfelelően. Gyengébb jelerősség esetén (nagyobb városokat elhagyva) akadozik az internet a sebessége pedig a 0-hoz közelít. Van amikor segít a manuális csak 3G-re állítás van amikor az sem, Minden beállìtás megfelelő, ezt már az ügyfélszolgálat technikusa is megnézte. Ugyanazon helyeken más készülékben ugyanazon SIM kártyák rendben működnek. Sajnos a samsung külföldi fórumaiban is sok ilyen jellegű komment van. Az ügyfélszolgálat ködösít, az egyik ügyintéző azt mondta, hogy várjak majd lesz frissítés, a másik pedig nem is tud ilyen hibáról és a frissítésről sem. Valakinek ilyen probléma vagy megoldás vagy információ?
dátum: 18-06-2019 05:52 PM
Szia @Tamás1973 !
Ilyen esetben amit lehetőséged van elvégezni egy hálózati visszaállítást a készüléken (Beállítások-Általános kezelés-Visszaállítás-Hálózatbeállítások visszaállítása).
Abban az esetben ha a visszaállítás után is tapasztalod, hogy a mobiladatforgalom nem megfelelő javasolt lenne leadni a telefont egy szervizes kivizsgálásra.
üdv. Kitty
dátum: 07-07-2019 05:37 AM
Szia. Nem csak internet probléma, hanem térerő.
Május 15.én vettem, azóta nem tudom használni. 4x küldtem szervízbe, szerintük jó. Csak azt hajtogatják, hogy cseréltessem ki a sim-et nem nfc-s kártyára. Ugyan ezt vásárláskor nem említették. Megpróbáltam. Nem működik. Hulladék az egész...
dátum: 16-07-2019 09:54 AM
Igen igazad van. Térerő probléma az alapja az egész problémának. A szervíz szerint nálam is jó a telefon. A Samsung külföldi fórumaiban rengeteg ilyen probléma van, de a Samsung a homokba dugja a fejét. A szoftverfrissítések pedig ide nem jönnek sajnos. Nálam a szoftver 2019. áprilisi biztonsági javítási állapot szerinti, miközben az ázsiai piacon már 3 verzióval előbbre vannak. Az a furcsa számomra, hogy egy ekkora cég ezt megengedheti magának! Pedig én Samsung párti voltam, ....mindeddig...többet tőlük soha semmit, ha ennyibe nézik a vásárlót!
dátum: 09-09-2019 09:05 AM
Sziasztok!
Sajnos ugyanezt tapasztaltam és rettenetesen csalódott vagyok.
A saját, illetve a céges SIM kártyámat egyszerre használom benne és a saját kártyám korlátlan internet előfizetésem van. Korábban nem volt probléma, szó szerint bárhol működött. Amióta használom a készüléket csupa szenvedés. A telefon kétszer volt szervízben, már a szolgáltatóval is volt csörtém, de azon kivül, hogy indítsam újra a készüléket, hogyha megint nincs internetem más segítséget nem kaptam. Ha bárkinek van bármilyen megoldása kérem, hogy segítségen. Köszönöm.
dátum: 10-09-2019 10:54 AM
Sajnos egyelőre csak az a megoldás, hogy amikor internetezni akarsz és akadozik, akkor a nem internetes sim kártyát a kapcsolatok menüben kikapcsolod. Sajna ennyi.
dátum: 26-09-2019 03:25 AM
dátum: 26-09-2019 04:29 AM
Szia. Ha saját vétel, küld be még legalább 1x. Továbbá javaslom valamilyen cella információs program telepítését, mely logolja az adatokat. Nálam a telefon konkrétan sokszor elhagyta a hálózatot. Aztán békéltető testület elé vittem.
dátum: 26-09-2019 04:30 AM
dátum: 19-01-2020 06:47 PM