Sziasztok!
A következő időszakban rengeteg újdonság fog érkezni, az egyik ilyen az Aura Glow Silver színű Galaxy Buds. Élőben a S10-es... Közzététel megtekintése
Üdvözlet!
4 hónapos a készülékem és azt tapasztalom hogy az adaptív fényerő ha be van kapcsolva akkor minmálisan elhalványul majd kivilágosodik... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Most olvastam, hogy a Samsung hivatalosan szponzorálja a PUBG nevű játék európai bajnokságát, és a versenyen minden résztvevő a... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Nem tudom, hogy csak nálam van-e ilyen, de a kedvenc képek mappát nem látom külön listázva amikor képet szeretnék küldeni, vagy... Közzététel megtekintése
Néhány tech fórum kiszivárogtatta a legújabb S11 specifikációit. Ti mit gondoltok róla?
Engem leginkább a 108 megapixeles kamera fogott meg... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Gondolkoztam azon, hogy vegyek egy új Note10-et, és nagyon tetszett a videó elmosás effekt funkciója.
Viszont nem tudom... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A napokban megérkezett a frissítés az S10-es szériára, amelynek köszönhetően már használható DEX for PC egy szimpla usb kábel... Közzététel megtekintése
Fejezd ki magad az S Pen-nel
Bár nem lehet mindenki olyan nagyszerű festő, mint Picasso vagy Dali, de ez korántsem jelenti azt, hogy ne... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Hogyan lehet NU7122 UHD tvn kikapcsolni a feiratokat, ha pendriveról néznék filmet?
A menüben a subtitles opció ki van... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Az ősz beköszöntével az idő egyre melankólikusabb és hidegebb, ennek ellenére ez a kedvenc évszakom. Személy szerint elég fázós... Közzététel megtekintése
Hali!
Ti láttátok Elon Musk bejelentését a Neurolinkkel kapcsolatban?
A terv az, hogy egy beültetett chip segítségével, csakis... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Lassan itt a rossz idő, és eljön a nyári bulizások után a sorozatnézés ideje
Nektek mi a kedvenc sorozatotok, vagy amit szívesen... Közzététel megtekintése
Ismerd meg közelebbről, hogy mire képes a Galaxy Note10 család
A nyár várva várt okostelefon családja végre megérkezett, hiszen a Samsung... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném, kérni mivel a napokban véletlenszerűen nagyon sok pop up ablak ugrik fel az S10 telefonomon. Nem tudom... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Lehetőségünk volt részt venni a Berlinben évenként megrendezendő IFA kiálltáson az európai Superuserekkel és Community... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Elkezdtem én is használni éjszakai telefonozáshoz a kékfényszűrőt, és tényleg sokat segít az elalvásban
Ti használjátok a... Közzététel megtekintése
Hali!
Az 5G bevezetésével kapcsolatban biztos ti is olvastátok már, hogy mennyi negatív vélemény kering róla a neten, és több helyen említést... Közzététel megtekintése
Adunk néhány tanácsot, hogy melyik legújabb Note10 a legjobb választás számodra
Most, hogy nem egy, hanem kettő Galaxy Note okostelefon... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Van olyan Samsung készülék, amiből kettőt is vennétek?
Én, ha végtelen pénzem lenne teleraknám a lakásom Frame 4K-s TV-vel... Közzététel megtekintése