Sziasztok!Személyes kedvenceim a zsebórák, és miután a kedvenc zsebórám sokadszorra is az órásnál kötött ki, hogy újra lelket leheljen be, hatalmas... Közzététel megtekintése
Csatlakozz a beszélgetéshez olyan témákban, amik Téged is érdekelhetnek!
Custom List Message Item |
---|
Sziasztok!Személyes kedvenceim a zsebórák, és miután a kedvenc zsebórám sokadszorra is az órásnál kötött ki, hogy újra lelket leheljen be, hatalmas... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Kíváncsi voltam mivel rukkolnak elő a Samsungnál a szerdai live streamen. Az összehajtható Galaxy Fold, az S10, Galaxy Buds és az új... Közzététel megtekintése Rétegtelefon. A szimpla telefonnal is küzdök gyakran, hogy hová tegyem. Nem tudom, hogy egy ilyen na... Közzététel megtekintése |
Mostanság a Gear S3-asom problémáéval voltam elfoglalva Samsung téren, és csak most lestem utána a Galaxy Watch Active-nak. Első ránézésre... Közzététel megtekintése Én is lünetta párti vagyok, de azt simán el tudom képzelni, hogy más nem tart rá igényt. A Samsung p... Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Nektek van olyan app ami nélkül „nem tudnátok élni”?Én a CC cleanert használom napi szinten, nagy segítséget nyújt a telefonom... Közzététel megtekintése Helló! Érdemes a telefon beállításaiból az Eszköz karbantartása funkciót használni. Üdv, Tünde Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Elsősorban a Galaxy Watch eSIM-es verziójáról szeretnék veletek megosztani pár hasznos tanácsot és tudnivalót, illetve... Közzététel megtekintése Én csak annyit fűznék hozzá hogy az 1szerű smwatch4 többet tud nincs vele semmi bonyodalom Közzététel megtekintése |
Sziasztok! Mint tudjàtok hamarosan érkezik az S széria legújabb csalàdtagja, az S10. Magyarországi idő szerint Február 20-án 20:00-kor kezdődik a... Közzététel megtekintése |