Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Van egy Samsung Galaxy J4-em és a Samsung Health alkalmazás miatt is szeretnék venni hozzá egy okosórát.... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Biztosan ti is várjátok már az augusztus 7-i Note 10 élő bejelentést. Eddig már pár dolog kiszivárgott, de az bejelentésig semmi... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Kinéztünk a párommal egy új elektromos sütőt a régi beépíthető gázsütőnk helyett, és az a kérdés merült fel bennünk, hogy kell e bármi... Közzététel megtekintése
A Samsung Galaxy A 3 (2017) a múlt heti frissítés óta nem csatlakozik fel a WI-FI háózatra. A Samsung Ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint a... Közzététel megtekintése
Vettem egy Samsung ue55ru7102es tv-t. Olyan kérdésem lenne mitől lehet az hogy nem csatlakozik a Wi-fi-hez? A router a tv mellett van, telefonon... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
A minap olvastam, hogy a Samsung Galaxy S9 okostelefonokat az USA-ban, már a seriffek testkameraként használják. Én személy szerint... Közzététel megtekintése
Mutatunk néhány lenyűgözően szép helyszínt, mely csak arra vár, hogy megörökítsd
Már javában zajlik a vakáció, és ez csak egy dolgot... Közzététel megtekintése
Fitnesz trendek technlógiai fejlődése
A tudomány előrehaladtával egyre inkább kezdjük megérteni az emberi test és a technológia... Közzététel megtekintése
A Samsung Notes alkalmazás segít neked
Hála a közösségi mediának, mindannyian meg tudjuk osztani a vakációink legjobb pillanatait. A Samsung... Közzététel megtekintése
Az okostelefonok kamerái olyannyira népszerűek, hogy talán észre sem vesszük, de képek százait is elkészíthetjük egy hét alatt, legyen szó... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Mint tudjátok augusztusban napvilágot lát az új Note 10. Az alábbi linken lehetőségetek lesz elsők között megnézni az új készülék... Közzététel megtekintése
Üdv!
Kaptunk a Samsungtól remek kamerát a mobilunkba, nagyon széles körben állítható manuális móddal. De nem mindig van idő kikísérletezni... Közzététel megtekintése
A modern- és klasszikus építészeti elemek keveredése a világ legszebb és legfestőibb helyszínei közé emeli Európa városait.
Az... Közzététel megtekintése
Mind úgy gondoljuk, hogy nekünk van a legimádnivalóbb, legviccesebb házi kedvencünk, ezt biztosan állíthatjuk a közösségi médiára feltöltött... Közzététel megtekintése
Tudtátok, hogy megnyílt ez a vagány új hely?
Gaming szoba, terméktesztelés, pop-up store, és minden ami egy fullos nap után a... Közzététel megtekintése
Sziasztok!
Hoztam nektek egy-két hasznos tippet a végtelen szórakozás idejére. Volt szerencsém egy egész nyarat a magyarországi... Közzététel megtekintése
Azt szeretném tudni, hogy ha egyszer véletlen szerűen a telefon ki esett a kezemből, szőnyegre esett, de rá 2 napra elkezdett a telefonba a... Közzététel megtekintése
5 alkalmazás melyek segítenek a produktivitásban
Mivel manapság az életünk egyre hektikusabb, munkánk pedig megterhelőbb, egy tökéletes... Közzététel megtekintése