07-09-2020 07:42 PM
Witam, czy ktoś ma podobny problem?. Subwoofer gdy glosnosc ustale na 1 to zaczyna buczeć/trzeszczeć. Jak wyciszam telewizor to nie wydaje takiego dźwięku ale jak tylko przesunę na poziom 1 to belka jeszcze nie gra a sub zaczyna pierdzieć że slychać to z ok. 2m nawet. Czy to możliwe, że coś zakłóca jego bezprzewodowa łączność? Probowalem przy wyłączonym internecie I to samo.
26-11-2020 02:47 PM
Ewenutalnie w grę wchodzi serwis, bo oddanie mi się go nie opłaca. Miałem okazję nabyć go w bardzo atrakcyjnej cenie z pewnych względów. Może to zostanie poprawione aktualizacją?
26-11-2020 02:52 PM
Możesz próbować. Ja dostałem 2 razy odpowiedź że sprzęt jest wolny od wad.
26-11-2020 04:30 PM
Mam go od kilku miesięcy. Był 2 razy na remoncie. Za drugim razem zrobili I nic nie brzęczy. Ale szczerze odradzam ten sprzęt. Skoro napisali w opisie że ma mocny, potężny I gleboki bas to chyba nie slyszeli najtanszego jbl 2.1 który bije subwoofer samsunga na łeb. Ja miałem jbl 3.1 który się zepsul po godzinie. Żałuję że nie oddalem na serwis tylko zwrocilem I wziąłem samsunga. Jbl mi prawie chate rozwalił gdzie samsung ledwie pierdzi. I za te same pieniądze. Belka samsunga grala trochę lepiej od jbl ale bas tam robił taka robote jakiej żaden soundbar w tej polce cenowej nie zrobi. Audiofile powiedzą że jbl tylko dudni I robi hałas a nie gra. Otóż ja lubię na prawde gleboki bas I jak coś ma spory zapas mocy. Tymczasem naglosnienie w moim aucie oddaje poczucie lepszego brzmienia niż soundbar samsunga. Sory za szczerość. Pozdro
26-11-2020 04:46 PM
Niestety my użytkownicy q60t już o tym wiemy
26-11-2020 05:54 PM
Zgadzam się z opinią Piotrka.. jbl nie miałem ale moje stare kino domowe 20 letnie Philips zamiata pod dywan sprzęt samsunga. gdyby nie to ze masa kabli do glosnikow itp to sprzetu bym nie zmieniał . Czy to jest naprawdę taki problem z naszym sprzętem aby grał czysto że gigant samsung nie umie czy nie chce sobie z tym poradzić..
26-11-2020 05:59 PM
Mój naprawili I gra czysto, ale dla mnie zbyt słabo. Mi się wydaje że mają multum wadliwych plyt głównych. Bo u mnie dopiero po drugiej wymianie płyty głównej było okej. Korzystajac z tego forum pragnę też polecić serwis samsunga w Koszalinie ktory uchodzi za jeden z lepszych w Polsce. Neonet wysylal na naprawy gdzieś w Polskę. Zapytalem czy mogę zaniesc go prosto do serwisu w moim mieście. W neonecie powiedzieli że nawet lepiej jakbym to zrobił w lokalnym serwisie który jest jednym z najlepszych.
26-11-2020 06:02 PM
Mój był w Warszawie.
26-11-2020 06:39 PM
@Piotrek_266, a powiedz mi, jak teraz (po naprawie) odpalisz jakiś program w TV, dasz głośność gdzieś na 1-5 i poziom subwoofera na +3, przyłożysz do niego ucho to słyszysz coś?
27-11-2020 06:33 PM
U mnie Q60T po dzisiejszej aktualizacji (27.11.2020) wszystko zaczęło grać ok 🙂
27-11-2020 08:21 PM
Potwierdzam, aktualizacja załatwiła sprawę, ale coś mam wrażenie, że kosztem basu... no nic, najważniejsze, że szumu nie ma, będę testował...