Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

HT-J5550W - włącza i wyłącza się w kółko

(Temat utworzony: 11-07-2020 02:06 PM)
459 Wyświetlenia
Kamil_tp
Explorer
Opcje

Witam. Od wczoraj (19 czerwca) zauważyłem, że moje kino domowe Samsung HT-J5550W przestało działać. Po włączeniu pojawia się na sekundę ekran startowy, po czym gaśnie i włącza się na nowo - i tak w kółko. Nic nie pomaga, nie da się resetować, wyłączanie z prądu nic nie daje. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Pozdrawiam

222 Odpowiedzi
Luki23
First Poster
Opcje

Nie. Nic mi nie dali. Oddali sprzęt i stwierdzili że nie da się naładować . Dodam jeszcze że to było zaraz po wystąpieniu problemu. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Luki23  Napisz, do działu reklamacji dołącz dokument przyjęcia sprzętu do serwisu jeżeli taki posiadasz.

https://www.samsung.com/pl/info/contactus/

0 Like
Luki23
First Poster
Opcje

Ok. Coś będę działał.  A czy Samsung zajął już jakieś stanowisko w tej sprawie?  To Samsung wysyła użytkowników do serwisów ?  

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Luki23  Tego nie wiem, ja zanosiłem, dwa kina domowe do serwisu bez żadnego rejestrowania się na infolinii Samsunga naprawa była zrobiona w jeden dzień.

0 Like
Luki23
First Poster
Opcje

Kiedy zanosiłeś?  Ja byłem zaraz po awarii. Pójdę jeszcze raz . Może teraz będą wiedzieć o co chodzi ...

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Luki23  W tym tygodniu.

0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje

Tak jak wcześniej wspomniałem mi też powiedzieli że rozwiązanie nie działa ale zobaczymy ...daje im 7 dni na rozwiązanie i dzwonię do nich...mam nadzieję że teraz naprawia bo za pierwszym razem  ie umieli ...niby uszkodzony laser. A mnie Samsung w e-mailu napisali abym zniósł do serwisu.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Reset serwisowy jest skuteczny i bez problemu można podłączać urządzenie do internetu.

Jeśli chodzi, o uszkodzenia innych  elementów jak laser nie są objęte darmową naprawą.

0 Like
Logan281
First Poster
Opcje

Witam

Kino domowe Samsung HT-J5550W taki sam problem. Nie można nawet zresetować. Czy jest już jakieś rozwiązanie? Proszę o pomoc.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Logan281  Jak byś dokładnie przeczytał, cały temat to byś wiedział, że trzeba się udać z kinem do serwisu i oni wykonają, reset serwisowy sam tego w domu nie zrobisz. Pamiętaj, że naprawa jest darmowa, ale nie robią na poczekaniu. 

0 Like