Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

HT-J5550W - włącza i wyłącza się w kółko

(Temat utworzony: 20-06-2020 04:30 PM)
27107 Wyświetlenia
Kamil_tp
Explorer
Opcje

Witam. Od wczoraj (19 czerwca) zauważyłem, że moje kino domowe Samsung HT-J5550W przestało działać. Po włączeniu pojawia się na sekundę ekran startowy, po czym gaśnie i włącza się na nowo - i tak w kółko. Nic nie pomaga, nie da się resetować, wyłączanie z prądu nic nie daje. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Pozdrawiam

Przejdź do rozwiązania
222 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Arlem11492  Naprawa jest darmowa.

0 Like
Kamil_tp
Explorer
Opcje

@Arlem11492 

Jeszcze nie wiem, bo wybieram się tam dopiero w poniedziałek, ale tak jak wspomniał @vdsl2 , naprawa jest (albo przynajmniej powinna być) darmowa.

0 Like
Żywy13
First Poster
Opcje
Piszcie z jakich miast jesteście. Żeby był jakiś punkt odniesienia.
0 Like
lukboj
Apprentice
Opcje

Częstochowa 

W środę odtwarzacz HT-J5550W dostarczony do serwisu, Pani nie wiedziała o co chodzi ale ona nie była w temacie więc stwierdziła że trzeba czekać przynajmniej 2 tygodnie 

Wczoraj czyli na następny dzień sprzęt odebrałem i wszystko działa 

Poprosiłem o protokół naprawy na którym było napisane RESET 

Pewnie wykonany z poziomu płyty głównej bo ustawienia wróciły do fabrycznych 

Kamil_tp
Explorer
Opcje

@lukboj 

Podłączałeś już może do internetu?

0 Like
lukboj
Apprentice
Opcje

Tak odrazu odpaliłem Youtube żeby sobie głośniki ustawić i wszystko działa 

jaro5
Pathfinder
Opcje

Ja oddałem dzisiaj swoje ht-j4530 do tego samego serwisu co 2 tyg. temu tym razem już Pan wiedział że to problem nie tylko u mnie Ale oczywiście powiedział że rozwiązanie nie jest w stu procentach dobre i raz działa a trzy razy nie działa. Odpowiedziałem że Samsung kazał zgłosić mi się do serwisu więc Pan przyjął sprzęt. Poczekam kilka dni i jak będzie cisza że strony serwisu to zadzwonię do nich i jak powiedzą że nie działa to zadzwonię do Samsunga i zapytam się gdzie mogę wysłać swój sprzęt aby go naprawić. Ale nie będę przesadzal poczekam i dam znać.

0 Like
BasMar
Apprentice
Opcje

Jakby ktoś szukał, to serwis w Zielonej Górze nie naprawia, chociaż wyszukiwarka ich wskazuje. Tracą autoryzację i nie dostają już wsparcia technicznego.

0 Like
Luki23
First Poster
Opcje

Mam ten sam problem. W serwisie powiedzieli że mam uszkodzoną płytę główną i że nie da się tego zrobić. Co mogę teraz z tym jeszcze zrobić ?  

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Luki23  Masz jakiś dokument potwierdzający, że masz, uszkodzą płytę ? 

0 Like