Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak dźwięku

(Temat utworzony: 27-05-2022 01:10 PM)
1060 Wyświetlenia
kosa06
Apprentice
Opcje

Witam, kupiłem soundbar Samsung HW-Q700A oraz telewizor Samsung QE75QN85AATXXH. Niestety po podłączeniu albo mam głos z soundbara albo z telewizora. Nie działają równocześnie. Podłączenie przez HDMI eARC. Na telewizorze ustawione w menu głosu TV + (AV) Soundbar Samsung HW-Q700A. Co mam zrobić żeby grały razem?

12 Odpowiedzi
MagdaB
Expert
Opcje

Cześć @Adecki :smiling-face: Podaj proszę pełny kod modelu tv. Skrót qe65q80 nie daje informacji, jaki to rocznik telewizora. 

krzychu28
First Poster
Opcje
Witam od niedawna co jakiś czas soundbar Samsung Q600C po włączeniu telewizora nie daje dźwięku. Po uruchomieniu telewizora razem z nim startuje soundbar a na nim czasem napis "HDMI" (wtedy jest problem dźwiękiem). Do tej pory był to napis "TV ARC" i wtedy wszystko działało jak trzeba. Tv Samsung podłączony od początku przez HDMI ARC. Nic nie było zmieniane, odpinane itd. Ponowne uruchominie pomaga. Jakieś pomysły? 
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@krzychu28, spróbuj wyłączyć te urządzenia, a następnie odłączyć je na kilka minut od gniazda zasilania.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.