Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Woda na dnie Samsung RB36R8899SR

(Temat utworzony: 21-08-2021 07:03 AM)
2619 Wyświetlenia
Artur_W
Journeyman
Opcje

Witam.

Posiadam ową lodówkę od lipca, czyli jest to praktycznie nówka. Zauważyłem, że na samym dole chłodziarki (pod półką Metal Chef Zone) zbiera mi się woda. Co może być tego przyczyną, proszę o pomoc. Dodam, iż urządzenie jest z serii Kitchen Fit czyli rozumiem, że nie musi mieć tych 5cm luzu z każdej strony? U mnie i tak ma. Lodówka oczywiście wypoziomowana. Pomocy!

0 Like
22 Odpowiedzi
gre2000
Student
Opcje
W przypadku używanych ktoś gdzieś kiedyś okazywał filmik jak zainstalować taka grzałkę
0 Like
Baniku
First Poster
Opcje

Witam mam taką samą lodówkę i ten sam problem lecz moje pytanie dlaczego sprzęt od razu nie jest wyposażony w daną grzałkę dla mnie to bubel wada ukryta i skoro kupuje lodówkę ze skepu i nie jest wyposażona w tą grzałkę to serwisant który przyjeżdża mi ja montować nie naprawia sprzętu lecz usuwa wade ukrytą produktu i ja też będę ubiegać się o zwrot kasy nie wspomnę o pęknięciach w środku lodówki na biały plastiku jakis dramat 

0 Like
Baniku
First Poster
Opcje

Gadasz na infolini traktują cie jak ***** Twierdzą że nigdy się firma nue myli i błędów nie popełnia i wad ukrytych nima. Wystkich mają głęboko w poważaniu i trzeba będzie wybrać się do UOKiK. Pomijając wodę proszę zobaczyć na zdjęcia pęknięć w środku lodówki, serwisant powiedział że ten typ tak ma że sobie plastiki strzelają i czeszczy... 

IMG_20241217_222422.jpg

0 Like