Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tragiczny serwis Samsunga

(Temat utworzony: 01-09-2020 05:58 PM)
1210 Wyświetlenia
Piotr1234
Student
Opcje

Drodzy Pracownicy Samsung odpowiadający za serwis

Jest to kolejna desperacka próba kontaktu z Waszą firmą ponieważ od prawie miesiąca ukrywacie się za plecami firm zewnętrznych, które nieudolnie próbują naprawić to co przeoczyliście na etapie produkcji. Na marginesie gratuluję systemu jakości. Wyprodukowaliście, sprzedaliście oraz dostarczyliście produkt pod innym logo niż to, które zakupiłem. Do mojego domu dotarła lodówka z nazwą SAMSUN - brakuje "G". To na co chcę zwrócić uwagę to nie tylko na  fakt usterki ale również na to jak dział system zgłaszania oraz egzekucji serwisu. 10 sierpnia moja żona zgłosiła mailowo problem z nowo zakupioną lodówką- prosty temat wystarczy przyjechać i wymienić logo. Dostaliśmy zwrotnego maila z nr referencyjny  zgłoszenia. 13 sierpnia dzwoniąc na infolinię dostaliśmy informację, że zgłoszenie jest w toku i weryfikacji. Kolejny telefon żony w tej sprawie był 18 sierpnia, Pani na infolinii trzymała moją żonę 18 minut sprawdzając status, żona rozłączyła się i skontaktowała się z Państwem na czacie. I w końcu udało się zarejestrować i skierować nasze zgłoszenie do firmy serwisowej. Dostaliśmy nr zlecenia oraz kontakt do firmy Mixremedia w Warszawie, zapewniano nas również, że firma będzie kontaktowała się z nami w celu umówienia serwisu. W dniu 24 sierpnia zadzwoniliśmy do tej firmy i jakież było nasze zaskoczenie jak otrzymaliśmy informację, że firma ta nie współpracuje już z Samsungiem i nie przyjmują od dawna zleceń.

Kolejne zgłoszenie 24 sierpnia. Odpowiedź od Konsultanta Centrum Obsługi klienta że zgłoszenie zostaje przekazane do osób odpowiedzialnych- brak kontaktu.

Kolejny telefon 31 sierpnia i obietnica, że ktoś do nas zadzwoni do godziny 16.00 1.09 - znów brak kontaktu.

Czy tak powinna wyglądać obsługa serwisu?

Do kogo mamy dzwonić żeby zostało to naprawione?

Czy doczekamy się przeprosin?

Ile jeszcze ta historia będzie trwać?

Jak można skontaktować się bezpośrednio z osobą, która odpowiada za ten bałagan?

PS Lodówka do dnia dzisiejszego stoi nierozpakowana i czeka do Waszej weryfikacji.

Pozdrawiam

Piotr i Anna Nr referencyjny klienta z dnia 24 sierpnia  2713929174 IMG_20200724_183002.jpg

7 Odpowiedzi
bartusqwerty
First Poster
Opcje
co za ludzie jak można tak traktować człowieka powinniście skorzystać z prawa kupna sprzedaży niezgodność towaru z umową kochani zróbcie tak przecież ewidentnie na pierwszy rzut oka towar jest niepełnowartościowy
0 Like
Dzikikosimazaki
Journeyman
Opcje
Nie chcę być złośliwy, ale wychodzi na to, że od Samsunga G dostaniesz . Ja kupiłem telefon z górnej półki, który robi mi tylko za grzejnik. U Ciebie chłodzi, u mnie grzeje i razem mamy G nie sprzęt a firma sianko odpowiednio skasowała
0 Like
M23aq1
Navigator
Opcje
Właściwie to o co chodzi? O brakujące "G"?:)
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Piotr1234 Napisałeś w  niewłaściwej tablicy Witaj na Forum!

Kontakt z Działem Reklamacji https://www.samsung.com/pl/info/contactus/

Piotr1234
Student
Opcje

Drodzy od czasu zamieszczenia tej informacji- niezgodność towaru z umową była zgłaszana do działu reklamacji jeszcze dwa razy. Za każdym razem otrzymywałem informacje via email, że ktoś zadzwoni, że naprawi... do dnia dzisiejszego nikt nie zadzwonił i nikt nie naprawił... na szczęście sklep gdzie kupiłem tę lodówkę wymieni ją na nowy sprzęt.. szkoda tylko, że na sprzęt, który nadal jest z  firmy samsung (z małej to nie przypadek) z tak żenującym podejściem do klienta.

Drodzy Pracownicy Firmy samsun"G"- nadal czekam na kontakt z Waszej strony i na proste słowo - "przepraszam"... do tego czasu czuję się zobowiązany do opowiedzenia powyższej historii jak największej ilości osób oraz jej publikacji

Pozdrawiam

Piotr  

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Piotr1234  Nie zgłasza się do działu reklamacji Samsunga z  tytułu niezgodność towaru z umową a tylko do sprzedawcy.

terku
First Poster
Opcje
Serwis samsunga to wielka porażka od trzech dni chcę reklamować lodówkę która jest na gwarancji i chodzi głośno jak czołg ale każda kolejna próba kończy się niepowodzeniem,ponieważ konsultanci lepiej wiedzą co dolega mojej lodówce i odmawiają przyjęcia zgłoszenia Żałuję zakupu lodówki tej marki i będę odradzała każdemu zakupu jakiegokolwiek sprzętu tej firmy.
0 Like