Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

suszarka DV90T8240SX, komunikat "wyczyść wym. ciepła" nie znika przy włączeniu

(Temat utworzony: 23-10-2022 02:56 AM)
5234 Wyświetlenia
dpolacza
First Poster
Opcje

Przywłączeniu suszarki nie znika komunikat "wyczyść wym. ciepła". Filtr został wyczyszczony, już 2 razy używałem suszarke pomimo komunikatu.

Jak można dokładniej wyczyscic wymiennik? Czy wzywać serwis? Suszarka kupiona 2 miesiące temu.

PXL_20221022_084420912.jpgPXL_20221022_084359991.jpg

0 Like
10 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dpolacza  Dzień dobry 

Stan takie alarmu trwa aż do jego skasowania, dlatego po każdym włączeniu się pojawia.

czy kilka Pani kółeczko, aby skasować komunikat? 

Andzejek
Pioneer
Opcje
Tak na poważnie to serwis :). Niech przyjeżdżają i naprawiają. Po co masz się z tym męczyć?
0 Like
dpolacza
First Poster
Opcje

@PrzemekM 

Klikam koleczko by skasowac alarm. Po wylaczeniu i wlaczeniu suszarki komunikat pojawia sie jeszcze raz

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dpolacza czy po pojawieniu się komunikatu i przekręceniu gałki od programów na pozycję ok, komunikat nadal występuje?

dpolacza
First Poster
Opcje

@PrzemekM 

Jak komunikat sie pojawia to mozna kliknac ikone koła i przejsc do wyboru programów i włączyć suszenie.

Wstawiam video jako zlacznik i link podaje jakby byl problem z otawrciem załącznika:

https://photos.app.goo.gl/YDNtdXFkhZTpuY129

0 Like
Rozwiązanie
GosiaZ
Navigator
Opcje

@dpolacza, jest to przypominajka, natomiast spróbuj pokrętłem wybrać opcję "Później" lub "OK" i wówczas zatwierdzić kółkiem, ponieważ kółko zatwierdza opcję "Później", więc komunikat jest pomijany. Daj znać, czy się udało :smiling-face:

dpolacza
First Poster
Opcje

dziala:) kurcze nie zauwazylem ze "Pozniej" jest bardziej podswietlone i mozna wybrac opcje "ok". thx

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dpolacza  Świetnie że się udało 🙂👍

prpeju
First Poster
Opcje

Nie mam takiej opcji po uruchomieniu suszarki. Jak to wywołać? Cały czas świeci mi się "wyczyść filtr" ale po włączeniu suszarki nie wyskakuje wybór: "Później" i "OK" tylko od razu załączają się programy do suszenia. Jak wywołać ten komunikat?

0 Like