08-12-2021 09:29 PM
Ile można jeszcze czekać na informacje kiedy nastąpi wymiana sprzętu, bądź co się dzieje w mojej sprawie ? Od 24 listopada nic Państwo nie zrobili w tej sprawie " (...)Pragnę Panią poinformować, że w systemie widnieje złożony przez serwis dokument wymiany. Po rozpatrzeniu dokumentu będziemy się z Panią kontaktować, w celu przekazania dalszych rozwiązań." Sprzęt jak stał niesprawny nadal stoi, ponad 2 tygodnie zajmuje Państwu rozpatrzenie dokumentu wymiany. Ponadto, pragnę poinformować, iż 14 grudnia br. mija 3 msc odkąd została zgłoszona awaria zmywarki, a sprawa nadal nie jest zakończona.
Juz na prawdę nie wiem gdzie mam się kontaktować, na reklamację Państwo nie reagują i tylko wydłużają czas, z telefonów nic Państwo sobie nie robią i zbywają mówiąc że zadzwonią tego samego dnia, a oczywiście nie dzwonią Państwo...
09-12-2021 11:12 AM
@Members_Lw1uLWG, kurczę, nieprzyjemna sytuacja, ale forum na pewno nie jest odpowiednim miejscem do zgłoszenia takich rzeczy, ponieważ odpowiedzialne za takie zgłoszenia osoby z Samsunga tu nie zaglądają, więc nie będą w stanie Ci pomóc.
Z doświadczenia powiem, że czasami wymiana sprzętu rzeczywiście się przedłuża i niestety nie mamy na to wpływu, ponieważ nawet w karcie gwarancyjnej jest napisane: "Gwarant dokona wymiany produktu na nowy i wolny od wad w możliwie
krótkim terminie...", więc dokładnych ram czasowych nie ma. Owszem, dalej jest napisane, że w terminie "nieprzekraczającym 30 dni od momentu wystąpienia jednej
z przesłanek wymienionych w niniejszym punkcie 7", ale od 24 listopada 30 dni jeszcze nie minęło.
W każdym razie musisz się przypominać dalej i walczyć, ale przez Infolinię i formularz zgłoszeniowy, a nie przez forum, tak na pewno będzie skuteczniej.