13-09-2018 10:18 AM
Dziś mija 14 dzień jak czekam na rozpatrzenie mojej reklamacji lodówki. Czy to jest normalne w przypadku Samsunga że tak przeciagają sprawę? Serwisant był po 7 dniach (w upale bez lodówki!!!!!!@$$%$%) i stwierdził że nie wie co z nią jest. Na dzień dzisiejszy jestem zdołowana że wogóle przyszło mi do głowy kupować tak drogą lodówkę i to Samsunga!!!!! Bo to już drugi raz w przeciągu 2 lat coś się z nią dzieje. Okres gwarancji mija we wtorek. Porażka!
24-05-2021 03:12 PM
Cześć @edyta2020 ,
Co się dokładnie dzieje z urządzeniem? Niestety nie dysponuję kartą gwarancyjną. Jeśli jej potrzebujesz, najlepiej zgłosić się do sklepu, bo to sprzedawca przy zakupie powinien ją przekazać.
14-07-2022 01:27 PM
Mam problem z gromadząca się wodą w lodówce Samsung wynikającą najprawdopodobniej z wady konstrukcyjnej, o której piszą inni użytkownicy. Chcę ubiegać o swoje prawa konsumenckie. Jeśli jest Pani również zainteresowana tematem proszę o informację w wiadomości prywatnej.
14-07-2022 01:30 PM
Szukam osób mającxh problem z lodówką Samsung. Chodzi o zbieranie się wody w lodówce, co najprawdopodobniej wynika z wady, o której piszą inni użytkownicy. Jeśli jest Pani również zainteresowana tematem proszę o wiadomość prywatną. Wymienimy się doświadczeniami z firmą Samsung.
14-07-2022 01:32 PM
@Izunia1986
Również chciałam się dopytać co z Pani problemem. Osobiście również zmagam się z gromadzącą się wodą w lodówce Samsung. Zamierzam domagać się swoich praw. Proszę o wiadomość prywatną.
14-07-2022 01:35 PM
Jaki ma Pani problem z lodówką? Osobiście zmagam się z problemem gromadzącej się wody. Proszę o wiadomość prywatną to wymienimy się doświadczeniami.
11-07-2023 10:42 PM
Gdzie mogę kierować reklamację uszkodzonego invertera który powinien wg. Samsunga wytrzymać 10 lat.
Minął już okres 2 letniej gwarancji od zakupu, ale skoro Samsung daje gwarancję powinno działać.
Z pozdrowieniami,
Marcin
12-07-2023 09:48 AM
@Marcin G, skontaktuj się ze wsparciem technicznym Samsung dogodną dla Ciebie drogą kontaktu: https://www.samsung.com/pl/support/contact/
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu