Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pralko-suszarka eco buble nie wyłącza sie po cyklu suszenia

(Temat utworzony: 17-12-2019 06:53 PM)
9084 Wyświetlenia
Edbassman
First Poster
Opcje

Witam. Mam problem z pralko  suszarka eco buble. Po zakończeniu suszenia , zostaje minuta i suszarka nie kończy cyklu i nie wyłącza sie . Cały czas suszy A na wyświetlaczu jest minuta do końca.  Co może być przyczyną? 

0 Like
33 Odpowiedzi
Opcje

@KAdrian ,

Dzięki za Twoją opinię. Warto moim zdaniem zasięgnąć jeszcze rady fachowca i ustalić przyczynę usterki. Większość usterek jest możliwa do usunięcia. Zachęcam Cię zatem do kontaktu z autoryzowanym serwisem. Gdybyś potrzebował namiaru na najbliższy serwis, napisz na priv swój kod pocztowy.

0 Like
KAdrian
First Poster
Opcje

Usterka elektryczna, koszt naprawy 800 zł.

Ludzie potrafili zrobić komputery co od kilkudziesięciu lat ciągle pracują a Samsung nie potrafi zaprojektować elektroniki tak żeby wytrzymała chociażby 3 lata.

Nigdy więcej żadnego urządzenia od Samsunga. 

0 Like
Marta65
First Poster
Opcje

Mam pralko suszarkę wd8nk52e0zx i jak włączę tylko suszenie, niezależnie od programu, czasu, ustawień suszenia wyłącza się po 2 minutach, sprawdzałam z małą ilością rzeczy, większą, wczoraj pokazywało kod aby sprawdzić wentylatory, wyczyściłam filtr kłaczków i był zapchany. Dziś włączyłam suszarkę i znów wyłącza się po 2 min, ale teraz nie pokazuje żadnego błędu. O co może chodzić ?

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Najczęściej tego typu zjawisko występuje jeśli zapcha się filtr, skraplacz lub wymiennik ciepła. Częstą usterką jest tez przepełniony pojemnik na wodę skroplinami.
0 Like