17-12-2019 06:53 PM
Witam. Mam problem z pralko suszarka eco buble. Po zakończeniu suszenia , zostaje minuta i suszarka nie kończy cyklu i nie wyłącza sie . Cały czas suszy A na wyświetlaczu jest minuta do końca. Co może być przyczyną?
28-07-2020 02:50 PM
@KAdrian ,
Dzięki za Twoją opinię. Warto moim zdaniem zasięgnąć jeszcze rady fachowca i ustalić przyczynę usterki. Większość usterek jest możliwa do usunięcia. Zachęcam Cię zatem do kontaktu z autoryzowanym serwisem. Gdybyś potrzebował namiaru na najbliższy serwis, napisz na priv swój kod pocztowy.
31-07-2020 02:51 PM
Usterka elektryczna, koszt naprawy 800 zł.
Ludzie potrafili zrobić komputery co od kilkudziesięciu lat ciągle pracują a Samsung nie potrafi zaprojektować elektroniki tak żeby wytrzymała chociażby 3 lata.
Nigdy więcej żadnego urządzenia od Samsunga.
25-05-2024 02:45 PM
Mam pralko suszarkę wd8nk52e0zx i jak włączę tylko suszenie, niezależnie od programu, czasu, ustawień suszenia wyłącza się po 2 minutach, sprawdzałam z małą ilością rzeczy, większą, wczoraj pokazywało kod aby sprawdzić wentylatory, wyczyściłam filtr kłaczków i był zapchany. Dziś włączyłam suszarkę i znów wyłącza się po 2 min, ale teraz nie pokazuje żadnego błędu. O co może chodzić ?
25-05-2024 04:00 PM